Stoiximan Super League

Ριέρα: «Ο Ολυμπιακός αν θέλει, μπορεί…»

Στη μεγάλη θέληση που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να αναδειχθούν πρωταθλητές στο τέλος του πρωταθλήματος στάθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης των «ερυθρόλευκων» με σκορ 4-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και γι’ αυτό δεν έπρεπε να χάσουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός αν θέλει μπορεί να δείξει το καλό του πρόσωπο».

Στη μεγάλη θέληση που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να αναδειχθούν πρωταθλητές στο τέλος του πρωταθλήματος στάθηκε ο Άλμπερτ Ριέρα.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης των «ερυθρόλευκων» με σκορ 4-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και γι’ αυτό δεν έπρεπε να χάσουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός αν θέλει μπορεί να δείξει το καλό του πρόσωπο».

«Όλοι οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους ότι σήμερα έπρεπε, μετά την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Όλοι στην ομάδα θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και γι΄ αυτό τα δώσαμε όλα, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το πώς πήρε την ευθύνη να εκτελέσει το πέναλτι της ομάδας του, όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1, απάντησε:

«Εκείνη τη στιγμή είχα καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση. Την επόμενη φορά μπορεί να νοιώθουν καλύτερα ο Μάρκο (σ.σ. Πάντελιτς) ή ο Φουστέρ και να εκτελέσει κάποιος από αυτούς το πέναλτι. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα ήθελε να πάρει τους τρεις βαθμούς για να αναδειχθεί στο τέλος πρωταθλήτρια…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x