Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Οι ατυχίες μας δυναμώνουν»!

Όσο «πληγώνεται» η ΑΕΚ, τόσο… πωρώνεται ο Μανόλο Χιμένεθ! Ή τουλάχιστον έτσι έδειξε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα (3-0). Ο Ισπανός εμφανίστηκε στενοχωρημένος από τους τραυματισμούς των Μανωλά-Γεωργέα, αλλά και σίγουρος πως τέτοιες ατυχίες κάνουν πιο δυνατή την ομάδα του. Δεν παρέλειψε, δε, να δηλώσει υπερήφανος για τους παίκτες του -όχι για τη νίκη- αλλά επειδή διαπιστώνει πλέον ότι τα δίνουν όλα για εκείνη.

Όσο «πληγώνεται» η ΑΕΚ, τόσο… πωρώνεται ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ή τουλάχιστον έτσι έδειξε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα (3-0).

Ο Ισπανός εμφανίστηκε στενοχωρημένος από τους τραυματισμούς των Μανωλά-Γεωργέα, αλλά και σίγουρος πως τέτοιες ατυχίες κάνουν πιο δυνατή την ομάδα του.

Δεν παρέλειψε, δε, να δηλώσει υπερήφανος για τους παίκτες του -όχι για τη νίκη- αλλά επειδή διαπιστώνει πλέον ότι τα δίνουν όλα για εκείνη.

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είδαμε ότι το αποτέλεσμα είναι 0-3, αλλά μετά το πρώτο γκολ, ο Αστέρας έπαιξε πολύ δυνατά», ανέφερε αρχικά ο Χιμένεθ και εξήγησε:

«Στο πρώτο ημίχρονο -ακόμα και αν δεν ήταν καλό για μας, όσο το δεύτερο- κουράσαμε τον αντίπαλο και έπειτα δείξαμε υπεροχή. Είναι πολύ σημαντικό, βέβαια, πως κάθε μέρα που περνάει, κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι που θέλουμε».

Παρόλο, λοιπόν, που τόνισε ότι «ξέρουμε πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα είναι που μετράει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και θα ήμουν ακόμα και αν δεν κερδίζαμε το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί είδα πως οι παίκτες μου τα δίνουν όλα. Δεν ήταν μόνο αυτοί που ήταν στο γήπεδο, αλλά και αυτοί που ήταν στην κερκίδα. Με την ίδια αφοσίωση. Και θέλω να ξεχωρίσω τους Νασούτι και Γιάχιτς, που μπήκαν στο γήπεδο χωρίς ζέσταμα».

Ερωτώμενος για τους τραυματισμούς, ο Χιμένεθ τόνισε πως «για τον Μανωλά φαίνεται ότι είναι θλάση και για τον Γεωργέα δεν ξέρουμε ακριβώς» και αφού ανέφερε ότι «έπαιξε ρόλο η χαμηλή θερμοκρασία και ο κακός αγωνιστικός χώρος», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Ακόμα και αν η ατυχία συνεχίζεται -με το να χάνουμε εδώ και κάποιες βδομάδες παίκτες από το κέντρο (Καφές, Ντιοπ και Γκέντσογλου) και τώρα να παθαίνουμε το ίδιο και στην άμυνα- τα γεγονότα μας κάνουν πιο δυνατούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x