Stoiximan Super League

Κακά μαντάτα στην ΑΕΚ!

Τον ορισμό της… «πυρρείου νίκης» φαίνεται ότι πέτυχε η ΑΕΚ στην Τρίπολη! Οι τραυματισμοί των Μανωλά, Γεωργέα και ( όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα) Καράμπελα δεν κόστισαν στην «Ένωση» μόνο τις τρεις αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά και τη συμμετοχή (σίγουρα για τους δύο πρώτους) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τον ορισμό της… «πυρρείου νίκης» φαίνεται ότι πέτυχε η ΑΕΚ στην Τρίπολη!

Οι τραυματισμοί των Μανωλά, Γεωργέα και ( όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα) Καράμπελα δεν κόστισαν στην «Ένωση» μόνο τις τρεις αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά και τη συμμετοχή (σίγουρα για τους δύο πρώτους) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη διάγνωση στην περίπτωση του Μανωλά κάνει λόγο για θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Τον στέλνει, λοιπόν, στο «τρέξιμο» για να προλάβει -όχι τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου- αλλά τη ρεβάνς στις αρχές Φλεβάρη.

Ο Γεωργέας, από την άλλη, μπορεί να υπέστη ελαφρύτερο τραυματισμό (διάταση οπίσθιου μηριαίου) και η κατάστασή του να επανεξετάζεται τη Δευτέρα, ωστόσο και εκείνος θεωρείται πολύ δύσκολο από το τεχνικό τιμ να προλάβει το ματς με τους «πράσινους».

Όσον αφορά, δε, στον Καράμπελα, φαίνεται να έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και οι νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί θα δείξουν αν όντως έχει ελπίδες για να παίξει την Τετάρτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x