Stoiximan Super League

Βαρδινογιάννης: «Όχι κριτική, μόνο περιγραφή»!

Αμετανόητος για το «ντου» στο μπουθ της Nova και την παρατήρηση στον δημοσιογράφο, την ώρα της μετάδοσης του αγώνα Παναθηναϊκός-Καβάλα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης! «Έχει παραποιηθεί το γεγονός. Δεν πρέπει να γίνεται κριτική του παιχνιδιού από αυτόν που περιγράφει τον αγώνα, δεν πρέπει να κάνει κρίση της διαιτησίας! Ο κόσμος που ακούει να κρίνει κάποιος τη διαιτησία εξοργίζεται. Στην Αγγλία έχει σταματήσει από την εποχή της Θάτσερ ο σχολιασμός», τόνισε!

Αμετανόητος για το «ντου» στο μπουθ της Nova και την παρατήρηση στον δημοσιογράφο, την ώρα της μετάδοσης του αγώνα Παναθηναϊκός-Καβάλα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης!

«Έχει παραποιηθεί το γεγονός. Δεν πρέπει να γίνεται κριτική του παιχνιδιού από αυτόν που περιγράφει τον αγώνα. Αυτός που περιγράφει τον αγώνα δεν πρέπει να κάνει κρίση της διαιτησίας. Ο κόσμος που ακούει να κρίνει κάποιος τη διαιτησία εξοργίζεται. Γιατί στην Αγγλία έχει σταματήσει από την εποχή της Θάτσερ ο σχολιασμός», τόνισε!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του «καπετάνιου»:

«Έχει παραποιηθεί το γεγονός. Δεν πρέπει να γίνεται κριτική του παιχνιδιού από αυτόν που περιγράφει τον αγώνα. Αυτός που περιγράφει τον αγώνα δεν πρέπει να κάνει κρίση της διαιτησίας. Ο κόσμος που ακούει να κρίνει κάποιος τη διαιτησία εξοργίζεται. Γιατί στην Αγγλία έχει σταματήσει από την εποχή της Θάτσερ ο σχολιασμός.

Δίνει πέναλτι, δεν είναι πέναλτι. Δίνει φάουλ στον Καραγκούνη, δεν είναι φάουλ. Δεν θέλω να χρειαστεί ποτέ να ξανασυμβεί αυτό που έγινε την Κυριακή. Τα καθήκοντα τους είναι να περιγράφουν τον αγώνα. Μετά τον αγώνα μπορούν να κάνουν την κριτική και όχι κατά τη διάρκεια του ματς. Ο δημοσιογράφος ναι, όχι ο περιγράφον τον αγώνα. Αυτός που κάνει την περιγραφή του αγώνα μπορεί να σχολιάσει μετά το παιχνίδι αν βλέπει κάτι λάθος.

Δεν με αφορούν οι αντιδράσεις, γιατί κανείς δεν μπήκε στην ουσία του θέματος, αν ο περιγράφον τον αγώνα κάνει σχολιασμό ή κριτική
», είπε στον "Sentra 103,3".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x