Stoiximan Super League

Η υπόσχεση του Μπομπαντίγια

Ο τρόπος που προσέγγισαν οι άνθρωποι του Άρη τον Ραούλ Μαρσέλο Μπομπαντίγια ήταν καθοριστικός για να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκαναν οι «κίτρινοι» ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει. «Θα δώσω τον καλύτερό μου αυτό», υποσχέθηκε.

Ο τρόπος που προσέγγισαν οι άνθρωποι του Άρη τον Ραούλ Μαρσέλο Μπομπαντίγια ήταν καθοριστικός για να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκαναν οι «κίτρινοι» ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στον Άρη γιατί η διοίκηση έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Έχω πολλά όνειρα και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Γνωρίζω για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη κι ελπίζω η ομάδα να περάσει στον επόμενο γύρο του Europa League», ήταν οι πρώτες του κουβέντες.

«Είχα αρκετές προτάσεις αλλά σας είπα και πριν ότι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου με συγκίνησε κι επίσης έψαξα και είδα την ιστορία του Άρη κι αυτό με έκανε να πω το ναι», είπε ο Μπομπαντίγια εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο επέλεξε την πρόταση του Άρη. Το ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα θα γίνει πιθανότατα στο μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

«Γνωρίζω για το επερχόμενο ντέρμπι, είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ στις προπονήσεις και να αγωνιστώ για την ομάδα, όποτε κρίνει ο προπονητής μου», είπε σχετικά, ενώ παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει αρκετά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

*Ο Μπομπαντίγια θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την γερμανική Γκλάντμπαχ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x