Stoiximan Super League

«Πόρτα» για Γεωργιάδη!

Σε αξεπέραστο (για τα… κυβικά της) οικονομικό τείχος προσκρούει η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη. Η επίσημη πρόταση της «Ένωσης» -παρόλο που ήταν βελτιωμένη, σε σχέση με τις προηγούμενες κρούσεις- απείχε… έτη φωτός από τις απαιτήσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη, με αποτέλεσμα την απόσυρση των «κιτρινόμαυρων» (με αυτά τα δεδομένα) από την υπόθεση. Σε ποιο «παράθυρο» ελπίζει η ΑΕΚ για να ξαναμπεί σε αυτήν!

Σε αξεπέραστο (για τα… κυβικά της) οικονομικό τείχος προσκρούει η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Η επίσημη πρόταση της «Ένωσης» -παρόλο που ήταν βελτιωμένη, σε σχέση με τις προηγούμενες κρούσεις- απείχε… έτη φωτός από τις απαιτήσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη, με αποτέλεσμα την απόσυρση των «κιτρινόμαυρων» (με αυτά τα δεδομένα) από την υπόθεση.

Η προσφορά της ΑΕΚ προς τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού ήταν η ανώτερη από όσες ανεπίσημα είχε κάνει μέχρι σήμερα και περιελάμβανε 400.000 ευρώ μετρητά+έναν παίκτη ελεύθερο ή δανεικό (ανάλογα με το ποιος θα ήταν αυτός που θα ζητούνταν από τους Σερραίους).

Η απάντηση, ωστόσο του Πέτρου Θεοδωρίδη «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις, πριν καν εκείνες ξεκινήσουν. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού φέρεται να κοστολόγησε τον παίκτη στο 1,2 εκατ. ευρώ -απαίτηση που θεωρήθηκε εξωφρενική από την «Ένωση», αλλά και ενδεικτική του ότι δεν την παίρνει πλέον να κυνηγήσει την υπόθεση.

Μοναδική περίπτωση, δε, να επανέλθει η ΑΕΚ σε αυτή, είναι η μεταστροφή του Θεοδωρίδη σε οικονομικά δεδομένα που δεν θα (ελπίζει ότι) μπορεί να βρει από άλλη ομάδα για τον 23χρονο χαφ. Κι αυτό διότι είναι βέβαιο πως θα προσπαθήσει να πουλήσει τώρα τον παίκτη -δεδομένου του δικαιώματος που έχει εκείνος το καλοκαίρι (όταν και συμπληρώνει τριετία στην ομάδα), να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έναντι μόλις 100.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x