Stoiximan Super League

Πονοκέφαλοι για Φερέιρα

Δεν φτάνει η προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού και η αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Ατομικό ο Νίνης, αλλά μάλλον προλαβαίνει, αμφίβολοι οι Λέτο και Γκαρσία. Απών ο Σισέ.

Δεν φτάνει η προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού και η αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.

Ο Σωτήρης Νίνης έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, καθώς δεν ξεπέρασε ακόμη πλήρως την κάκωση στον αστράγαλο. Πάντως αν καταφέρει να προπονηθεί μέχρι την Πέμπτη, κάτι που είναι και το πιθανότερο, θα είναι στην αποστολή των «πράσινων». Ατομικό έκαναν επίσης και οι Λουίς Γκαρσία και Μαρίνος.

Ένα αιμάτωμα στο μηρό έχει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί και υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στον αγώνα με τους Κρητικούς, ενώ ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο αντιμετωπίζει ο Λουίς Γκαρσία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει στο ερχόμενο ματς.

Ο Σισέ απουσίασε από την σημερινή προπόνηση με προγραμματισμένη άδεια για την διευθέτηση προσωπικών του υποθέσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Δημήτρης Γόντικας είχε συνάντηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Κάρλος Φρέιτας για να συζητήσουν για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τις επόμενες κινήσεις τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x