Stoiximan Super League

«Μάχη μέχρι τέλους»

Τη δέσμευση πως θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού, παρά τη δυσμενέστατη θέση που βρίσκεται η ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έδωσαν στον Δημήτρη Γόντικα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κάρλος Φρέιτας. «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που διαθέτουμε. Δεν είναι ώρα για δάκρυα, αλλά για μάχη», φέρονται να είπαν στον επικεφαλής της διοίκησης. .

Τη δέσμευση πως θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού, παρά τη δυσμενέστατη θέση που βρίσκεται η ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έδωσαν στον Δημήτρη Γόντικα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Κάρλος Φρέιτας. Μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης της ομάδας, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του «τριφυλλιού» είχε συνάντηση για περίπου μία ώρα με τους δύο Πορτογάλους, αναζητώντας τα αίτια της κακής πορείας της ομάδας, αλλά και λύσεις για το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Τόσο ο προπονητής, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αναγνώρισαν τις ευθύνες που τους αναλογούν, δεσμεύτηκαν απέναντι στον επικεφαλής της διοίκησης πως δεν θα καταθέσουν τα όπλα και διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα υπάρξει σαφής αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που διαθέτουμε. Δεν τα παρατάμε. Δεν είναι ώρα για δάκρυα, αλλά για μάχη», φέρονται να είπαν στον Δημήτρη Γόντικα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος δεν μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, παρότι υπήρχαν εκτιμήσεις ότι θα τους καλούσε να συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x