Stoiximan Super League

Τα γενέθλια και η συγκίνηση του Μανόλο

Εορταστικό το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη, καθώς παίκτες, συνεργάτες και Σταύρος Αδαμίδης ευχήθηκαν στον Μανόλο Χιμένεθ που έκλεισε 47 χρόνια ζωής! Η τούρτα και η συγκίνηση του Ισπανού τεχνικού. Εντείνονται, υπό την πίεση του χρόνου, οι προσπάθειες για απόκτηση αμυντικού και επιθετικού. Φήμες για «δώρο» με Γεωργιάδη από Μελισσανίδη. «Πόρτα» από Αστέρα για Πουλίδο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλους στις τάξεις της ΑΕΚ και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα την Τετάρτη. Ο Ισπανός τεχνικός έκλεισε σήμερα τα 47 του χρόνια και οι ποδοσφαιριστές του, μαζί με τους συνεργάτες του και τη διοίκηση είχαν την ευκαιρία να του ευχηθούν τα καλύτερα. Η τούρτα (που έφερε το σήμα της ομάδας) που… απαιτεί η περίσταση έκανε την εμφάνισή της λίγο πριν την προπόνηση και όλοι τραγούδησαν στον Ανδαλουσιανό προπονητή το «Happy Birthday».

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειχνε ξαφνιασμένος από την ευχάριστη έκπληξη, αλλά και συγκινημένος από την αγάπη των παικτών, των συνεργατών του, καθώς και του Σταύρου Αδαμίδη που ήταν επίσης παρών. Αφού δέχτηκε τις ευχές καθενός ξεχωριστά και τους ευχαρίστησε, έδωσε το σύνθημα για προπόνηση. Η τούρτα περίμενε τους παίκτες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Αναμονή και… σενάρια

Λίγες ημέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (την ερχόμενη Δευτέρα) και η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού κι επιθετικού. Οι μέρες περνούν και το ενδεχόμενο ο στόπερ να προλάβει το ματς της επόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο μειώνονται, καθώς η διαφορά με τον Κάσιο παραμένει. Σε ό,τι αφορά στον Πουλίδο, η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης στην πρόταση της ΑΕΚ ήταν αρνητική.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση επιθετικού, η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη. Κάποιες φήμες ήθελαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βάζει χρήματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής (!), αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί κάτι τέτοιο, οποιαδήποτε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη. Αντίθετα, η υπόθεση του Απόστολου Βέλλιου μετατίθεται για το καλοκαίρι, μετά τη δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννη Τάκη, ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x