Stoiximan Super League

Φουλ για Γεωργιάδη και Μπλάνκο

Η διοικητική αναταραχή και η πίεση του χρόνου δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ήδη «μαγειρεύεται» η ενίσχυση της ομάδας για το καλοκαίρι. Κρούση σε Πανσερραϊκό για Γεωργιάδη, ανεπίσημη επαφή και με Μπλάνκο, αρέσουν και οι Μπούντιμιρ-Ανάκογλου. «Πάρτε την πρόκριση για τα 103 χρόνια του συλλόγου», το μήνυμα Πολέμη εν όψει ΑΕΚ.

Η διοικητική αναταραχή και η πίεση του χρόνου δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ήδη «μαγειρεύεται» η ενίσχυση της ομάδας για το καλοκαίρι.

Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», έγινε ήδη μία πρώτη διερευνητική κρούση στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Οι πρωταθλητές φέρεται να πρόσφεραν 150.000 για να καπαρώσουν τον παίκτη για το καλοκαίρι, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Όμως το θέμα δεν έκλεισε και η παραχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντες με τη μορφή δανεισμού στα «λιοντάρια» αποδεικνύει πως οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι καλές. Πέραν του 24χρονου επιθετικού, στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αρέσει και ο 19χρονος μέσος Δημήτρης Ανάκογλου.

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο, στον οποίο έχει γίνει μία ανεπίσημη κρούση. Ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την ΑΕΚ. Ως εναλλακτική λύση του «Ζορό» υπάρχει και ο 25χρονος Κροάτης επιθετικός του Εργοτέλη, Μάριο Μπούντιμιρ.

«Πάρτε την πρόκριση»

«Την Πέμπτη ο σύλλογος συμπληρώνει 103 χρόνια ιστορίας και το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον κόσμο μας, είναι να πάρετε την πρόκριση στο Κύπελλο. Τίποτα δεν έχει χαθεί, ούτε στο πρωτάθλημα. Καμία μάχη δεν κερδήθηκε πριν αρχίσει και καμία δεν χάθηκε πριν τελειώσει. Σίγουρα θα θέλετε να σας θυμούνται για τους τίτλους που φέρατε και γιατί ξεπεράσατε τις δύσκολες στιγμές με επιτυχία…».

Με αυτά τα λόγια θέλησε ο Αδαμάντιος Πολέμης να τονώσει το ηθικό των παικτών του Παναθηναϊκού στο χθεσινοβραδινό δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα, εν όψει του αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με τις συμμετοχές να μην είναι με το μέρος του αφού έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Λουίς Γκαρσία και Γιούρκας Σεϊταρίδης. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Καρνέζης θα πάρει-όπως σε όλα τα ματς του θεσμού-τη θέση του Τζόρβα (που ταλαιπωρείται και από μία ίωση), στην άμυνα θα παίξουν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Καντέ. Η τριάδα στα χαφ θα είναι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης, ενώ Λέτο και Σισέ θα είναι οι δύο της επίθεσης, με τον τρίτο να είναι ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Γκοβού.

Χωρίς βιασύνη

Ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται να αντικαταστήσει τον Κάρλος Φρέιτας στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Γιάννης Σαμαράς δεν θα είναι-εκτός απροόπτου-αυτός που κα καλύψει τη θέση, ούτε και κάποιος από τους Βέλιτς ή Ίβιτς. Δεν αποκλείεται ως λύση να επιλεγεί κάποιος παλιός ξένος παίκτης της ομάδας (π.χ. Ασάνοβιτς, Χένρικσεν).

* Ο Σίλβα Κλέιτον ενημερώθηκε να βρει ομάδα. Ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στη Μέταλουργκ όπου και έχει δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες μέσα σε έξι μήνες, μπορεί να μετακομίσει μόνο σε πρωταθλήματα όπως της Ρωσίας, της Βραζιλίας ή των ΗΠΑ.

* Στα δικαστήρια οδηγούνται Βαγγέλης Μάντζιος και Μαρίτιμο. Ο παίκτης είχε λαμβάνειν 100.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η πορτογαλική ομάδα δεν τον ήθελε στις τάξεις της, ενώ από τη στιγμή που είναι τραυματίας δεν μπορεί να βρει ομάδα και πιθανώς να μείνει εκτός δράσης μέχρι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x