Stoiximan Super League

Βελτίωση ο Μοϊσές, θλάση ο Ποτουρίδης

Θετικά για τον Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά αρνητικά για τον Γιάννη Ποτουρίδη ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Θλάση έχει υποστεί ο νεαρός αμυντικός ο οποίος θα απουσιάζει για τις επόμενες 15 ημέρες από τις προπονήσεις. Καλυτερα ο Ισπανός.

Θετικά για τον Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά αρνητικά για τον Γιάννη Ποτουρίδη ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν σήμερα οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός αμυντικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο . Ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται σε περίπου δύο εβδομάδες, από τις οποίες θα απουσιάζει από τις προπονήσεις.

Αντίθετα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μοϊσές Ουρτάδο ήταν ικανοποιητικά. Έδειξαν σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό του, χωρίς όμως να μπορεί να υπολογιστεί ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα.

Ο Ισπανός θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί για τις επόμενες ημέρες και θα του γίνει και πάλι εξέταση για να διαπιστωθεί εκ νέου η κατάσταση του προβλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x