Stoiximan Super League

Άλλος... αέρας στα Σπάτα

Οι Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και παραδέχτηκε ότι ο «Θεός ήταν στο πλευρό της ΑΕΚ». Όμως, ακόμα κι αν η πρόκριση ήρθε με τόσο επεισοδιακό τρόπο, αυτό, δεν απαγορεύει σε κανέναν να νοιώθει ικανοποίηση. Συναίσθημα, το οποίο κυριάρχησε σήμερα στα Σπάτα, όπου η Ένωση ξεκίνησε την προετοιμασία της για το προσεχές και δύσκολο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Μοναδικοί πονοκέφαλοι: Δέλλας και Γεωργέας. Η «Marca» για Μίτσελ.

Οι Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και παραδέχτηκε ότι ο «Θεός ήταν στο πλευρό της ΑΕΚ».

Όμως, ακόμα κι αν η πρόκριση ήρθε με τόσο επεισοδιακό τρόπο, αυτό, δεν απαγορεύει σε κανέναν να νοιώθει ικανοποίηση.

Συναίσθημα, το οποίο κυριάρχησε σήμερα στα Σπάτα, όπου η Ένωση ξεκίνησε την προετοιμασία της για το προσεχές και δύσκολο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

"Πονοκέφαλος" για δύο...

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ είναι πλέον γεγονός και οι «κιτρινόμαυροι» με άλλο αέρα και την ψυχολογία να βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ξεκίνησαν να σκέφτονται το δύσκολο ματς του Σαββάτου με τον Άρη.

Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τη δεδομένη στιγμή ο Χιμένεθ είναι των Δέλλα και Γεωργέα, που αμφότεροι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Αυτοί που αγωνίστηκαν στο ματς που έσπασε καρδιές με τους «πράσινους» έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά.

Αποθέωσε τον Μίτσελ η «Marca»

Ο Μίτσελ έστειλε με ένα γκολ από… το σπίτι του στους τέσσερεις "ουρανούς" την ΑΕΚ και μία από τις εμπορικότερες εφημερίδες της πατρίδας του, η «Marca», στην επίσημη ιστοσελίδα της έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί τόσο στην πρόκριση της Ένωσης επί του Παναθηναϊκού όσο και στο εντυπωσιακό τέρμα που σημείωσε ο Ισπανός μέσος στο 98’ της αναμέτρησης.

«Με ένα εντυπωσιακό γκολ του εκπληκτικού Μίτσελ από τη σέντρα του γηπέδου, η ΑΕΚ, πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αν και ηττήθηκε 3-2 από τον Παναθηναϊκό», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x