Stoiximan Super League

Το ‘πε και το ‘κανε!

Από τη… θεωρία (της συνέντευξης Τύπου) στην πράξη πέρασε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ προανήγγειλε αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Άρη και απέδειξε… για τα καλά ότι το εννοούσε, αφήνοντας εκτός αποστολής -έπειτα από την τελευταία προπόνηση- τους Λυμπερόπουλο, Καφέ και Καράμπελα.

Από τη… θεωρία (της συνέντευξης Τύπου) στην πράξη πέρασε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ προανήγγειλε αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Άρη και απέδειξε… για τα καλά ότι το εννοούσε, αφήνοντας εκτός αποστολής -έπειτα από την τελευταία προπόνηση- τους Λυμπερόπουλο, Καφέ και Καράμπελα.

Η υπερπροσπάθεια της Τετάρτης και το… κακό προηγούμενο με τον Ολυμπιακό Βόλου (όταν η ΑΕΚ, ύστερα από το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, παρατάχθηκε με σχεδόν ίδια ενδεκάδα -με τα γνωστά αποτελέσματα) οδήγησαν τον Μανόλο Χιμένεθ σε… δραστικό rotation αυτή τη φορά.

Έτσι, ο Ισπανός αποφάσισε να δώσει ανάσες στον καταπονημένο Λυμπερόπουλο (προέρχεται από συνεχή ματς), στον Καφέ (που προέρχεται από τραυματισμό και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί), αλλά και στον Καράμπελα -ο οποίος υπήρξε… συγκινητικά ακούραστος σε κάποια σημεία του παιχνιδιού του Κυπέλλου.

Πέρα από τις… ηθελημένες, όμως, ο Χιμένεθ θα έχει και τις αναπόφευκτες απουσίες στο ματς του Σαββάτου. Από αυτό, λοιπόν, θα απουσιάσουν ξανά οι Δέλλας, Γεωργέας (αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή), ενώ -αντίθετα- μπορούν να υπολογίζονται οι Μπερνς και Αραμπατζής, που επιστρέφουν στην αποστολή.

Εκείνη αποτελείται αναλυτικά από τους εξής:

Σάχα, Αραμπατζή, Αργυρίου, Γιάχιτς, Μανωλά, Νασούτι, Ματέος, Γκέντσογλου, Νταντόμο, Ντιόπ, Γκερέιρο, Μίτσελ, Μπλάνκο, Μάκο, Μπερνς, Λαγό, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο και Μπάχα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x