Stoiximan Super League

Ακόμα και τραυματίας στην Τούμπα

Μπορεί η διάταση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού να κρατήσει τελικά τον Τζιμπρίλ Σισέ εκτός αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γάλλος επιθετικός θα μεταβεί στην Τούμπα, για να βοηθήσει έστω και ψυχολογικά τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θέλει πολύ να παίξει στο συγκεκριμένο αγώνα, ακόμα και με ...μισό πόδι, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δύσκολα θα ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του. Επαφές για τις μεταγραφές

Μπορεί η διάταση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού να κρατήσει τελικά τον Τζιμπρίλ Σισέ εκτός αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γάλλος επιθετικός θα μεταβεί στην Τούμπα, για να βοηθήσει έστω και ψυχολογικά τους συμπαίκτες του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θέλει πολύ να παίξει στο συγκεκριμένο αγώνα, ακόμα και με ...μισό πόδι, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δύσκολα θα ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του, αφού σε ενδεχόμενη υποτροπή θα μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο φορ των «πρασίνων» κάνει καθημερινώς διπλές θεραπείες, με στόχο να μπει σε κανονικό ρυθμό το γρηγορότερο δυνατό και να είναι «ετοιμοπόλεμος» για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί, ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί έστω και ως αλλαγή. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος, με τον Σίντνεϊ Γκοβού να είναι η άλλη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Στα πλάγια θα παραταχθούν, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη οι Λέτο και Χριστοδουλόπουλος, με τους Νίνη, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο να αποτελούν την τριάδα στα χαφ. Την θέση του τιμωρημένου Βύντρα στα δεξιά της άμυνας θα πάρει ο Μαρίνος, ελλείψει και του τραυματία Σεϊταρίδη, ο Σπυρόπουλος θα είναι και πάλι το αριστερό μπακ, ενώ από τη στιγμή που ο Μπουμσόνγκ δεν είναι διαθέσιμος, θα διατηρηθεί το δίδυμο Καντέ-Σαριέγκι μπροστά από τον Τζόρβα, ο οποίος επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια.

Τον Μάιο αποκαλύπτονται

Τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς στους μετόχους του Παναθηναϊκού θα παρουσιάσει στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, η διοικούσα επιτροπή της ομάδας. Τα πάντα αναμένεται να κριθούν από τα πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να βάλουν οι μέτοχοι, αν και θεωρούνται σίγουρες οι περικοπές και η σφιχτή οικονομική πολιτική. Επίσης σίγουρη είναι μέχρι στιγμής και η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, η δουλειά του οποίου έχει αρχίσει να φαίνεται και ικανοποιεί.

Τις προσεχείς ημέρες θα τελειώσει, όπως όλα δείχνουν, και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, το οποίο αναμένεται να πάρει στα χέρια του ο Αδαμάντιος Πολέμης, αφού μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός δίνει στον παίκτη περίπου όσα παίρνει σήμερα με μία μικρή αύξηση (500.000 ευρώ). Με κάποια μπόνους συμμετοχών και στόχων μπορεί να εισπράξει περίπου 650-700.000 ευρώ. Ο Έλληνας αμυντικός από την πλευρά του επιθυμεί αρκετά μεγαλύτερη προσφορά από αυτά που εισπράττει σήμερα.

Επαφές για τις μεταγραφές

Όσο το δυνατόν συντομότερα θέλουν να τελειώνουν με τις μεταγραφές, τουλάχιστον από τον ελληνικό χώρο στον Παναθηναϊκό. Οι στόχοι των «πρασίνων» είναι γνωστοί και μέχρι το Μάιο αναμένεται να έχουν γίνει οι επαφές, ώστε να ενσωματωθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα τάχιστα. Με την Καβάλα υπάρχουν επαφές για Αμπντούν και Ντουγκλάο. Με τον Μπλάνκο, που είναι στη λίστα, θα γίνει σίγουρα νέα επαφή και συγκεκριμένη πρόταση. Και με τον Γεωργιάδη υπάρχει κουβέντα με τον Θεοδωρίδη από τον Γενάρη, με τον παίκτη να είναι στο ενδεχόμενο απόκτησής του από το «τριφύλλι».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x