Stoiximan Super League

Μιχαλήτσος: «Παλικαρίσια νίκη»!

Πεπεισμένος πως η τύχη ξεπλήρωσε… χρωστούμενα που είχε στον Άρη παρουσιάστηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (1-2), ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο τεχνικός των «κίτρινων» χαρακτήρισε «παλικαρίσια» την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως εκείνη δικαιώθηκε… ετεροχρονισμένα για την καλή εικόνα της και σε περασμένα παιχνίδια.

Πεπεισμένος πως η τύχη ξεπλήρωσε… χρωστούμενα που είχε στον Άρη παρουσιάστηκε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ (1-2), ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» χαρακτήρισε «παλικαρίσια» την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως εκείνη δικαιώθηκε… ετεροχρονισμένα για την καλή εικόνα της και σε περασμένα παιχνίδια.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, διότι έχουμε χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα. Με τους βαθμούς που πήραμε, όμως, μπορεί να φτιάξει η κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο Μιχαλήτσος. Αφού εξέφρασε, λοιπόν, την άποψη πως «στα δυο προηγούμενα ματς δεν αξίζαμε την ισοπαλία», έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι «έπαιξαν πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της ΑΕΚ».

Αναφερόμενος στο διαφορετικό τρόπο που αγωνίστηκε σήμερα ο Άρης, ο Μιχαλήτσος τόνισε ότι «δυστυχώς, δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα» και συνέχισε: «Θέλω να παίζει η ομάδα με έναν άλλο τρόπο από αυτόν που έπαιζε μέχρι τώρα. Θέλω να παίζουμε με την μπάλα κάτω και όχι να παίζουμε με “γιόμες”. Να παίζουμε με αντεπιθέσεις και γενικά με ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που παίζαμε μέχρι τώρα. Πήραμε παλικαρίσια τη νίκη και όντως είχαμε και την τύχη με το μέρος μας -την οποία, όμως, δεν είχαμε ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με τον Εργοτέλη».

Ερωτώμενος, δε, για τον Καστίγιο, ο Μιχαλήτσος τόνισε πως πρόκειται «για έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ωριμάσει» και εξήγησε πως «ο ίδιος δεν ήθελε να παίξει από την αρχή, αφού ήξερε τι μπορεί να κάνει και δεν ήθελε να ζημιώσει την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x