Stoiximan Super League

Χωρίς ανάσα…

Τέλος μπαίνει από σήμερα στους πανηγυρισμούς για τη νίκη με σκορ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μέσα στη βδομάδα επιστρέφουν Σισέ και Μπουμσόνγκ στις προπονήσεις.

Τέλος μπαίνει από σήμερα στους πανηγυρισμούς για τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μέσα στη βδομάδα επιστρέφουν Σισέ και Μπουμσόνγκ στις προπονήσεις.

Μόνο υπέρ του Παναθηναϊκού δεν ήταν τα προγνωστικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού εκτός από τις απουσίες και το …momentum ήταν υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι μεν γηπεδούχοι είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ από την πρόκριση στο Κύπελλο ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που κουβαλούσαν τον ψυχοφθόρο αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο 98’, για την ίδια διοργάνωση. Το γκολ του Νίνη όμως και η απόδοση συνολικά των παικτών του «τριφυλλιού» τον διατήρησαν στο κόλπο για το φετινό πρωτάθλημα, αφού στις εναπομείνασες εννέα αγωνιστικές όλα μπορούν να γίνουν.

Η ψυχολογία επέστρεψε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά οι γιορτές και τα πανηγύρια κόβονται μαχαίρι από σήμερα. Η συνέχεια είναι επίσης δύσκολη για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού ακολουθούν δύο ντέρμπι με ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός). Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως με εννέα νίκες οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν το ριπίτ, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι.

Επιστρέφουν Σισέ και Μπουμσόνγκ

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει γνωστό αν και πότε μπορούν να ενισχύσουν στη συνέχεια την ομάδα τους οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο αρχηγός τους «τριφυλλιού» αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από αύριο, αφού κάνει εντατικές θεραπείες, ενώ ήθελε μάλιστα να αγωνιστεί ακόμα και στην αναμέτρηση της Τούμπας. Κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με τον Γάλλος αμυντικό, ο οποίος θα ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα και πολύ δύσκολα δεν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα επιστρέφει ο Βύντρα από τιμωρία, αντιθέτως με τον Σπυρόπουλο, ο οποίος καλείται να εκτίσει με την «Ένωση» την ποινή που του επιβλήθηκε για την αποβολή του χθες. Επίσης κανονικά θα αγωνιστεί και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, από τη στιγμή που ξεκίνησε βασικός με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

* Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστας Κατσουράνης που σημαίνει ότι θα απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς.

* Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι διεθνείς Κώστας Κατσουράνης, Λουκάς Βύντρα, Σωτήρης Νίνης και Νίκος Σπυρόπουλος, οι οποίοι θα ταξιδέψουν σήμερα στη Λάρισα για να ενσωματωθούν στην Εθνική ομάδα, για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης με τον Καναδά στη θεσσαλική πόλη.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x