Stoiximan Super League

Δοκιμάζει νεαρό Σέρβο η ΑΕΚ

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο 17χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός (γεννημένος το 1994) θα αρχίσει από την Τρίτη προπονήσεις με την «Ένωση» κι αν πείσει για τις προοπτικές εξέλιξής του θα αποκτηθεί, ενισχύοντας σε πρώτη φάση την ομάδα Νέων κι εν συνεχεία την πρώτη ομάδα. Διαβάστε το προφίλ του νεαρού άσου και δείτε σχετικά βίντεο. Παρακολουθεί κι άλλα ταλέντα στο εξωτερικό ο Γκρέταρσον.

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο 17χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός (γεννημένος το 1994) θα αρχίσει από την Τρίτη προπονήσεις με την «Ένωση» κι αν πείσει για τις προοπτικές εξέλιξής του θα αποκτηθεί, ενισχύοντας σε πρώτη φάση την ομάδα Νέων κι εν συνεχεία την πρώτη ομάδα.

Ο Οζέγκοβιτς θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην πατρίδα του και μετρά 27 συμμετοχές και 18 γκολ με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Σερβίας (Παίδων και Νέων). Ο νεαρός άσος έχει περάσει από την ομάδα Νέων του Ερυθρού Αστέρα με την οποία είχε 44 γκολ σε 32 συμμετοχές.



Βλέπει κι άλλους ο Γκρέταρσον

Ο Άρναρ Γκρέταρσον βρίσκεται στην Ισπανία και παρακολουθεί παίκτες σε ένα τουρνουά που διεξάγεται στη Λα Μάνκα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αναζητεί ταλαντούχους παίκτες για να στελεχώσουν την ομάδα, καθώς η πολιτική του συλλόγου είναι να επενδύσει σε νεαρούς κι εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

* Ο Νίκος Καράμπελας και Ανέστης Αργυρίου παρουσιάζονται την Τρίτη για τη στρατιωτική τους θητεία στην Τρίπολη και το Μεγάλο Πεύκο αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x