Stoiximan Super League

«Χέρι» στους… ξενύχτηδες!

Εξηγήσεις για τα «νυχτοπερπατήματά» τους, σχεδόν… αμέσως μετά την ήττα με τον Άρη, κλήθηκαν να δώσουν οι Μπερνς και Γιάχιτς. Οι… μαρτυρίες που ήθελαν τους δύο παίκτες της ΑΕΚ (μαζί και με τον Γκερέιρο) να «πνίγουν τον πόνο τους» σε πασίγνωστο club της Αθήνας οδήγησαν τον Σταύρο Αδαμίδη να τους τα ψάλλει ελαφρώς πριν τη σημερινή προπόνηση.

Εξηγήσεις για τα «νυχτοπερπατήματά» τους, σχεδόν… αμέσως μετά την ήττα με τον Άρη, κλήθηκαν να δώσουν οι Μπερνς και Γιάχιτς.

Οι… μαρτυρίες που ήθελαν τους δύο παίκτες της ΑΕΚ (μαζί και με τον Γκερέιρο) να «πνίγουν τον πόνο τους» σε πασίγνωστο club της Αθήνας οδήγησαν τον Σταύρο Αδαμίδη να τους τα ψάλλει ελαφρώς πριν τη σημερινή προπόνηση.

Παρόλο που οι τρεις παίκτες δεν παραβίασαν τον κανονισμό (είχαν το δικαίωμα να βγουν μετά το παιχνίδι), γεγονός είναι πως η εικόνα τους να… τα πίνουν άνετοι σε «hot spot» της νυχτερινής Αθήνας δεν μαρτύρησε ακριβώς καημό για τη νέα «γκέλα» της ομάδας.

Σε αυτό στάθηκε -στη συζήτηση που είχε μαζί τους τη Δευτέρα- και ο Σταύρος Αδαμίδης, που δεν ανέβασε τους τόνους, ωστόσο τους εξήγησε πως (παρόλο που τυπικά ήταν εντός κανονισμού), η κίνησή τους «χτύπησε» άσχημα στον απογοητευμένο κόσμο της ομάδας.

Οι δύο παίκτες, πάντως (που θα ενημερώσουν σχετικά και τον τρίτο της παρέας, Γκερέιρο, που απουσιάζει με την εθνική του) έδειξαν να καταλαβαίνουν. Αφού δικαιολογήθηκαν, λοιπόν, πως δεν περίμεναν ότι θα προκληθεί τόσος ντόρος, ζήτησαν συγγνώμη και το θέμα έληξε εκεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x