Stoiximan Super League

Τους… έτρεξε ο Χιμένεθ

Ιδιαίτερα επίπονο ήταν το πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε για αρκετή ώρα πάνω στην ταχυδύναμη και τη φυσική κατάσταση. «Μόνο έτσι θα αντέξουμε στους απαιτητικούς ρυθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός. Καλές εντυπώσεις από Οζέγκοβιτς. .

Ιδιαίτερα επίπονο ήταν το πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Μανόλο Χιμένεθ δούλεψε για αρκετή ώρα πάνω στην ταχυδύναμη και τη φυσική κατάσταση των παικτών του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «… είναι αναγκαίο να δουλέψουμε έτσι, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στους απαιτητικούς ρυθμούς που θα υπάρχουν στα παιχνίδι μας μέχρι το τέλος της σεζόν».

Το ευχάριστο για τον Ανδαλουσιανό προπονητή είναι πως ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε χωρίς πρόβλημα το δυνατό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Δεδομένης και της επιστροφής του Νίκου Γεωργέα, εκτός πλάνων για το ερχόμενο ντέρμπι θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Ματέος και ο τραυματίας Γκέντσογλου.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα αναμένεται να φανούν τις επόμενες ημέρες, με την επιστροφή και των διεθνών Καφέ, Λυμπερόπουλου, Μάκου, Μανωλά και Γκερέιρο, από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Μάλιστα, για να προλάβουν να επιστρέψουν όλοι στη βάση τους και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, η προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε για τις 16:00.

Αποφασίζει για Οζέγκοβιτς

Ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς προπονήθηκε για δεύτερη φορά με την ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο 17χρονος Σέρβος είχε πυρετό, ωστόσο δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία που του προσφέρεται να κερδίσει ένα συμβόλαιο στην «Ένωση». Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει σχηματίσει θετική εντύπωση για τις ικανότητές του, ωστόσο αναμένεται η εισήγησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x