Stoiximan Super League

Σάντος: «Κατά διαστήματα πολύ καλοί»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, ιδιαίτερα από την εικόνα της Εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη με 1-0 επί του Καναδά.

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, ιδιαίτερα από την εικόνα της Εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη με 1-0 επί του Καναδά.

«Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν παίκτες που ήταν κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια. Ανεβήκαμε στο τέλος του πρώτου 45λεπτου και στη συνέχεια έκανα αλλαγές, με συνέπεια να ανέβει η απόδοση της ομάδας. Υπήρχαν διαστήματα στα οποία η Εθνική έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Έβγαλα τα συμπεράσματα που ήθελα, αλλά δεν με βοήθησε το γεγονός ότι αποχώρησε τραυματίας ο Μήτρογλου», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για την απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας, είπε πως «… είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή τους», ενώ για τον MVP της αναμέτρησης, Γιάννη Φετφατζίδη, είπε: «Ήταν πολύ καλός, θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ. Ελπίζω να τα φυλάει για το ματς με τη Μάλτα».

Παράλληλα, στάθηκε στο δυναμικό «παρών» των φιλάθλων. «Ευχαριστούμε τον κόσμο της Λάρισας για την παρουσία του στο γήπεδο και το χειροκρότημά του, που βοήθησε την Εθνική ομάδα».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά, Στίβεν Χαρτ, τόνισε με τη σειρά του: «Παίξαμε με μία ομάδα που είναι ανώτερη από εμάς. Δεν είναι εύκολο να βγάλω συμπεράσματα, γιατί είχαμε πολλές απουσίες, αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την αμυντική μας λειτουργία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x