Stoiximan Super League

Νίκας: «Δεν τίθεται θέμα Σισέ»

Αυτά που είπε χθες στους οργανωμένους επανέλαβε και σήμερα σε συνέντευξη του ο Γιώργος Νίκας. «Δεν τίθεται θέμα πώλησης του Σισέ. Ο παίκτης έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν έχει εκφράσει κάποια επιθυμία να φύγει. Εάν έρθει πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα και ο ίδιος θελήσει να φύγει, κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει» ήταν κάποια από τα λόγια του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Φερέιρα λέγοντας πως έχει παραστάσεις σαν προπονητής και υπάρχει καλό κλίμα.

Αυτά που είπε χθες στους οργανωμένους επανέλαβε και σήμερα σε συνέντευξη του ο Γιώργος Νίκας.

«Δεν τίθεται θέμα πώλησης του Σισέ. Ο παίκτης έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν έχει εκφράσει επιθυμία να φύγει. Εάν έρθει πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα και ο ίδιος θελήσει να φύγει, κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει» ήταν κάποια από τα λόγια του.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Φερέιρα λέγοντας πως έχει παραστάσεις σαν προπονητής και υπάρχει καλό κλίμα.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στον sentrafm, ο ένας εκ των τεσσάρων της διοικούσας επιτροπής μίλησε για την συνάντηση που είχε με οπαδούς της ομάδας και τι ειπώθηκε σε αυτή, αλλά και για τα οικονομικά θέματα του Παναθηναϊκού.

Για τον Σισέ ανέφερε πως τέθηκε θέμα με τους οπαδούς αλλά δεν υπάρχει λόγος να συζητιέται κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι παίκτης της ομάδας και δεν έχει εκδηλώσει επιθυμία να φύγει.

«Ο Σισέ αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, τρέφω απεριόριστη εκτίμηση σε όποιον αθλητή φοράει τη φανέλα του συλλόγου. Κακώς εστιάζουμε στον σούπερ σταρ, που έχει και την ιδιότητα του ηγέτη. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε. Εφόσον ο παίκτης θέλει να μείνει, θα μείνει. Αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης. Έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και δεν υφίσταται καν η κουβέντα. Αν έρθει κάποιος και πληρώσει τη ρήτρα και θέλει να φύγει, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε».

Όσο για τα οικονομικά προβλήματα που φέρεται να έχει ο Παναθηναϊκός; «Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής τα πηγαίνουν πολύ καλά στα νούμερα. Από τον κ. Γόντικα μέχρι τον τελευταίο. Αφήστε το σε μας να το λύσουμε... Έχει γίνει ένα πρώτο... κουμάντο. Δεν χρειάζεται να φέρουμε τα πάνω-κάτω για να γίνει αυτό».

Τέλος, για τον προπονητή της ομάδας και την παραμονή του ή όχι, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τεθεί ως θέμα. Έχουμε πολύ καλές παραστάσεις από τις επαφές με τον προπονητή, υπάρχει καλό κλίμα».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x