Stoiximan Super League

Λυμπερόπουλος: «Ούτως ή άλλως, κίνητρο…»

Απόλυτα έτοιμος για ένα ακόμα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Μιλώντας στη Nova, ο επιθετικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτονόητο το κίνητρο στα ντέρμπι. Τόνισε, δε, πως η «Ένωση» θα πρέπει να… μεταφέρει και στα υπόλοιπα ματς την εικόνα που δείχνει σε αυτά.

Απόλυτα έτοιμος για ένα ακόμα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Μιλώντας στη Nova, ο επιθετικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτονόητο το κίνητρο στα ντέρμπι. Τόνισε, δε, πως η «Ένωση» θα πρέπει να… μεταφέρει και στα υπόλοιπα ματς την εικόνα που δείχνει σε αυτά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Λυμπερόπουλου:

Για το γεγονός ότι έχουν αντιμετωπίσει ήδη τον Παναθηναϊκό:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε παίξει πολλές φορές μεταξύ μας και όλα ήταν σημαντικά παιχνίδια. Προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Όπως και να ‘χει, όμως, τα ντέρμπι αποτελούν έτσι κι αλλιώς κίνητρο, γι' αυτό και οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Σ' αυτά τα ματς θέλουν όλοι να αγωνιστούν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΚ, είπε:

«Δεν μπορώ να παρουσιάσω ως πλεονέκτημα το γεγονός ότι στα ντέρμπι παρουσιαζόμαστε δυνατοί και στα “μη ντέρμπι” υστερούμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποκτήσουμε αγωνιστική ισορροπία σε όλα τα παιχνίδια. Να παρουσιάζουμε ένα δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο για να δυσκολεύουμε κάθε αντίπαλο».


Για το πώς βλέπουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το ντέρμπι, είπε:

«Για μένα προσωπικά είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν αλλάζει κάτι και θα κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x