Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Κάνουμε περιορισμένες σκέψεις»

Με αυτή την δήλωση απάντησε στις ερωτήσεις για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου μετά τη νίκη επί της Καβάλας με σκορ 2-1.

Με αυτή την δήλωση απάντησε στις ερωτήσεις για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου μετά τη νίκη επί της Καβάλας με σκορ 2-1.

«Υπάρχουν ομάδες με καλύτερη δυναμική από εμάς σε πολλά επίπεδα. Εμείς κάνουμε περιορισμένες σκέψεις. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αυτή τη στιγμή οι βαθμοί μας δίνουν την άνεση να κοιτάμε με αισιοδοξία τον βαθμολογικό πίνακα».

Για την ανατροπή και το σημερινό αγώνα τόνισε:

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Και οι δύο ήθελαν το ματς, καθώς βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση. Κέρδισε η ομάδα που ήταν καλύτερη, κι αυτή ήταν ο Εργοτέλης. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, θα πετυχαίναμε μεγαλύτερη νίκη. Κάθε νίκη είναι τρεις βαθμοί και τίποτα παραπάνω. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, για να φέρουμε τον Εργοτέλη σε υψηλότερες θέσεις. Ο στόχος της παραμονής σχεδόν επετεύχθη, αλλά για υψηλότερα που προσπαθείτε να φέρετε τη σκέψη μου, είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε ότι η εικόνα που βγάζει ο Εργοτέλης είναι αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς:

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Εργοτέλης να δείχνει ομοιογένεια. Έχει πέντε χρόνια τον ίδιο προπονητή, ίδιους παίκτες για πολύ καιρό, ενώ κάνει λίγες προσθήκες κάθε χρόνο. Βρίσκει πιο εύκολα ρυθμό και μπορεί πιο άνετα να γυρίσει ένα παιχνίδι. Ο Εργοτέλης θέλει να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι, στον αγωνιστικό χώρο και σε λίγα παιχνίδια φέτος δεν τα κατάφερε. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όχι μόνο των παικτών, αλλά της διοίκησης, των παραγόντων, του προπονητή».

Τέλος αναφέρθηκε στο τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια για να φτάσει η ομάδα σε καλύτερο επίπεδο:

«Νομίζω ότι όλοι βλέπετε πως ο Εργοτέλης είναι πιο δυνατός από ότι ήταν τα πρώτα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να οργανωθεί καλύτερα παντού, για να μπορεί να βλέπει πιο ψηλά. Ήδη κάνει συνεχώς βήματα προόδου. Αποκορύφωμα σε αυτή την προσπάθεια θα αποτελέσει το αθλητικό κέντρο, για να μπορέσει να είναι πάντα σε ψηλές θέσεις. Έχει μια διοίκηση με όρεξη και διάθεση για να τα πετύχει όλα αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x