Stoiximan Super League

Βαλβέρδε: «Το ντέρμπι θα είναι το πιο σημαντικό για τον τίτλο»

Μετά τη νίκη επί του Άρη, όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Αυτό το ματς χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό για την κατάκτηση του τίτλου και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά τη νίκη επί του Άρη, όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Αυτό το ματς χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό για την κατάκτηση του τίτλου και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι το επόμενο (με ΠΑΟ). Το σημερινό είναι σημαντικό ματς και είναι ένα βήμα γιατί παίζαμε με μία ομάδα που στη έδρα της τα προηγούμενα χρόνια μας νικούσε. Πήραμε τη νίκη, αλλά αυτό το παιχνίδι πέρασε ήδη και κοιτάμε το επόμενο», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια που ο Ολυμπιακός έχει παίξει καλά αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, τόνισε: «Σίγουρα, όταν κερδίζεις και τους τρεις βαθμούς είσαι πιο ευχαριστημένος. Εμείς προσπαθούμε να κρατάμε την ίδια γραμμή σε όλα τα παιχνίδια μας. Με τον παναθηναϊκό χάσαμε, σήμερα όμως μας βγήκε και πήραμε τη νίκη. Σίγουρα έχουμε χάσει σημαντικά παιχνίδια, η ομάδα όμως σήμερα έδειξε ότι μπορεί να περνάει από τέτοιες έδρες».

Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή στο ματς και ειδικά όταν ο Άρης είχε ανοίξει το σκορ, ο Βαλβέρδε απάντησε: «Δεν φοβηθήκαμε γιατί ξέραμε ότι έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας. Ξέραμε ότι θα είχαμε δυσκολίες και είναι γεγονός ότι είναι το πρώτο παιχνίδι που δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όχι τόσο γιατί λόγω των διακοπών χάσαμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης δεν μας απείλησε πολύ, αλλά και εμείς παρά το γεγονός ότι φτάναμε στην περιοχή του συχνά, δεν καταφέρναμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Στο τέλος το παιχνίδι έγινε πολύ επικίνδυνο και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες».

Όσο για τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, ο προπονητής των Πειραιωτών, σχολίασε: «Εμείς σαν Ολυμπιακοί βλέπουμε πέναλτι στη φάση του Ριέρα. Εξαρτάται από το χρώμα της φανέλας που φοράς. Αν είσαι ολυμπιακός βλέπεις το πέναλτι που δεν δίνεται, αν είσαι Άρης ζητάς την αποβολή του Ιμπαγάσα. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε αντικειμενικοί. Εξάλλου, από την θέση μου δεν μπορώ να έχω καλή άποψη, όπως το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή του Άρη.

Επειδή φοράω την κόκκινη φόρμα, κάθε φορά βλέπω κάποια περίεργη φάση, την βλέπω υπέρ της ομάδας μου. Η αλήθεια όμως είναι ότι αν δεν το δούμε στην τηλεόραση μετά δεν μπορούμε να έχουμε καθαρή άποψη. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι το παιχνίδι. Όχι τόσο οι διαμάχες
».

Τέλος, σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Μιραλάς, σχολίασε: «Δεν γνωρίζουμε ακόμα για τον Μιραλάς. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x