Stoiximan Super League

«Ν.Φιλαδέλφεια για την επιβίωση»

Την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έθεσε σαν στόχο της διοίκησης της ΠΑΕ, ο Σταύρος Αδαμίδης μιλώντας στην κοπή της πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. «Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την επιβίωση της ΑΕΚ», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης.

Την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έθεσε σαν στόχο της διοίκησης της ΠΑΕ, ο Σταύρος Αδαμίδης μιλώντας στην κοπή της πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

«Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την επιβίωση της ΑΕΚ», τόνισε ο πρόεδρος της, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο το «παρών» στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και το πρωί της Κυριακής έγινε η κοπή πίτας.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την επιβίωση της ΑΕΚ και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για αυτό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί με όλους τους φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του γηπέδου. Αποτελεί για μας μεγάλο στοίχημα. Να γυρίσει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια», είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στο χαιρετισμό του.

Στη σημασία της Νέα Φιλαδέλφεια στάθηκε και ο Γιάννης Βούρος, αλλά και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

«Ό,τι είχα πει στην πίτα των Παλαιμάχων αυτά θα πω και τώρα. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ. ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Πολιτεία πρέπει να ενωθούν μαζί με τη δική σας δύναμη (σ.σ. των οπαδών) που είναι απαραίτητη. Όλοι μαζί και με την οικογένεια των ΑΕΚτζήδων στη Βουλή να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, στην οποία αρωγός είναι και ο Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, κάτι που μέχρι τώρα δεν γινόταν», τόνισε ο βουλευτής, γνωστός για τα αισθήματά για την ΑΕΚ.

«Να γυρίσουμε όλοι εκεί που γνωρίσαμε την ΑΕΚ», τόνισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x