Stoiximan Super League

Προβλήματα; Ναι. Ηθικό; Ακμαίο!

Κάκωση συνδέσμων έδειξε η μαγνητική του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη! Και ο Στέργος Μαρίνος φαίνεται να χάνει τη μάχη με το… χρόνο για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Από αύριο που αρχίζει η προετοιμασία θα φανεί η κατάσταση των Νίνη, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο και Γκοβού, που λογικά θα δώσουν το «παρών». Ευχές να αποφευχθούν νέοι τραυματισμοί και πίστη για το διπλό εκφράζουν στην Παιανία.

Κάκωση συνδέσμων έδειξε η μαγνητική του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη!

Και ο Στέργος Μαρίνος φαίνεται να χάνει τη μάχη με το… χρόνο για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Από αύριο που αρχίζει η προετοιμασία θα φανεί η κατάσταση των Νίνη, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο και Γκοβού, που λογικά θα δώσουν το «παρών».

Ευχές να αποφευχθούν νέοι τραυματισμοί και πίστη για το διπλό εκφράζουν στην Παιανία.

Περισσότερα θα φανούν από αύριο στην κατάσταση του φορμαρισμένου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αλλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν είναι ενθαρρυντικά για τον παίκτη.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπήκε με μπαταρισμένο πόδι στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ χώλαινε τα τελευταία δέκα λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στέργο Μαρίνο όσον αφορά τη συμμετοχή του. Ο μεσοαμυντικός έχει μια διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκτός αποστολής αφού χρειάζεται άλλες τρεις μέρες αποθεραπεία. Και αφού θα έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για το ντέρμπι, λογικά θα μείνει εκτός αποστολής.

Τέλος, ο Στέφανος Κοτσόλης τη Δευτέρα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξούδη.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x