Stoiximan Super League

Πέφτει και την… πλακώνει!

Σύμφωνοι. «Σπίτι» της δεν το αισθάνθηκε (πραγματικά) ποτέ. Σύμφωνοι, έτσι όπως παίζει, δεν το… παινεύει ακριβώς. Αλλά να (απειλεί πως θα) «πέσει να την πλακώσει» κιόλας; Η νέα αποτυχία της ΑΕΚ να νικήσει στο ΟΑΚΑ ανέβαλε -ξανά- το «σεφτέ» στο 2011 και την έστειλε ολοταχώς για ισοφάριση του χειρότερου εντός έδρας σερί στην ιστορία της!

Σύμφωνοι.

«Σπίτι» της δεν το αισθάνθηκε (πραγματικά) ποτέ.

Σύμφωνοι, έτσι όπως παίζει, δεν το… παινεύει ακριβώς.

Αλλά να (απειλεί πως θα) «πέσει να την πλακώσει» κιόλας;

Η νέα αποτυχία της ΑΕΚ να νικήσει στο ΟΑΚΑ ανέβαλε -ξανά- το «σεφτέ» στο 2011 και την έστειλε ολοταχώς για ισοφάριση του χειρότερου εντός έδρας σερί στην ιστορία της!

Το γκολ του Μήτρογλου στο 89’ του αγώνα με τον Πανιώνιο δεν στέρησε μόνο δύο πολύτιμους (όπως έχει καταφέρει να εξελιχθούν) πόντους από την ΑΕΚ. Της στέρησε και το «σβήσιμο» της ντροπής του να μην έχει νικήσει από… πέρυσι στο ΟΑΚΑ (12 Δεκεμβρίου, στο 4-0 με τη Λάρισα)!

Ανάγκασε, δε, σε νέο… ξεσκόνισμα κιταπιών, προκειμένου να αποκαλυφθεί η τελευταία ανάλογη επίδοσή της. Με τις δύο ισοπαλίες, λοιπόν, (0-0 με την Κέρκυρα και 1-1 με τον Πανιώνιο) και τις δύο ήττες ενδιάμεσα -εκ των οποίων η μία εξευτελισμός (0-4 από Ολυμπιακό Βόλου) και η άλλη από τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (1-2 από τον Άρη)- η «Ένωση επανέλαβε το δεύτερο αρνητικότερο εντός έδρας σερί της.

Αυτό που κρατούσε από τη σεζόν 1972-73 και είχε δημιουργηθεί από τις ήττες με το ίδιο σκορ (0-2) από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και τις ισοπαλίες, 2-2 με Ηρακλή και 1-1 με Παναχαϊκή.

Πλέον, δε, η ΑΕΚ κατευθύνεται «με τα μπούνια» προς το… απόλυτο ρεκόρ (συνεχόμενων) εντός έδρας ματς χωρίς νίκη. Αν, λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» δεν επικρατήσουν (πράγμα όχι ακριβώς… απίθανο) του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι πρωταθλήματος της 6ης Μαρτίου, τότε θα γυρίσουν πίσω στην καρδιά των (προηγούμενων) «πέτρινων χρόνων» και τη σεζόν 1986-87!

Τότε που για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια (ισοπαλίες 1-1 με Δόξα Δράμας, 2-2 με Απόλλωνα Αθηνών και ήττες 1-0 από Ολυμπιακό, 2-1 από ΠΑΟΚ και 1-0 από τον ΟΦΗ) επιβεβαιώνονταν οι… υποψίες -που από τότε υπήρχαν- πως ΑΕΚ και ΟΑΚΑ δεν «κόλλησαν» πραγματικά ποτέ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x