Stoiximan Super League

Σισέ: «Μου κούναγαν μπανάνες»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει τις δηλώσεις του σε ευρωπαϊκά μέσα, αφού η έκταση που έχει πάρει το θέμα είναι τεράστια. Στην βέλγικη ιστοσελίδα 7sur7.be ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είπε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού του κούναγαν μπανάνες και έβγαζαν κραυγές πιθήκου! Τέλος, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την λεκτική επίθεση που δέχτηκε μετά το τέλος του ματς, είπε:«Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που είναι και πρόεδρος της Λίγκας, απλά μας είπε “σας γ...”, τότε, είπα ότι πιάσαμε πάτο"».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει τις δηλώσεις του σε ευρωπαϊκά μέσα, αφού η έκταση που έχει πάρει το θέμα είναι τεράστια.

Στην βέλγικη ιστοσελίδα 7sur7.be ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είπε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού του κούναγαν μπανάνες και έβγαζαν κραυγές πιθήκου!

Τέλος, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την λεκτική επίθεση που δέχτηκε μετά το τέλος του ματς, είπε:«Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που είναι και πρόεδρος της Λίγκας, απλά μας είπε “σας γ...”, τότε, είπα ότι πιάσαμε πάτο"».

Όπως φαίνεται, αυτό που έγινε δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα ο Γάλλος στράικερ. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει την αηδία του για αυτό που έζησε και είναι έτοιμος να προχωρήσει το θέμα μέχρι την UEFA και την FIFA.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x