Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Καλά, δεν ντρέπονται»;

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του Καλόπουλου στο ντέρμπι, αλλά και τις αποφάσεις των αρμόδιων Αρχών για όσα διαδραματίστηκαν σε αυτό εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού αναρωτήθηκε αν υπάρχει ντροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε «χάδι» την τιμωρία του Ολυμπιακού και τόνισε ότι θέση δική του ήταν να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα.

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του Καλόπουλου στο ντέρμπι, αλλά και τις αποφάσεις των αρμόδιων Αρχών για όσα διαδραματίστηκαν σε αυτό εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού αναρωτήθηκε αν υπάρχει ντροπή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε «χάδι» την τιμωρία του Ολυμπιακού και τόνισε ότι θέση δική του ήταν να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε:

Για το ντέρμπι: «Ό,τι είδε όλος ο κόσμος, είδα και εγώ».

Για την ποινή της μιας αγωνιστικής: «Αυτό ήταν χάδι, όχι τιμωρία. Αναρωτιέμαι, αυτοί που την έβγαλαν, δεν έχουν ντροπή»;

Για την τιμωρία του Καλόπουλου: «Την ίδια ώρα κιόλας έπρεπε να του κρεμάσουν τη σφυρίχτρα. Αυτός δεν πρέπει να ξαναπαίξει με τίποτα. Ήταν τόσο αισχρή η διαιτησία του, που δεν μπορώ να πω βαρύτερη κουβέντα».

Για ενδεχόμενη απόσυρση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα: «Αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση. Εν θερμώ μπορεί να πάρει κανείς οποιαδήποτε απόφαση. Αλλά το λογικό ήταν αυτό που τελικά αποφασίσαμε. Δεν ταιριάζει στην ιστορία του Παναθηναϊκού να κάνει κάτι τέτοιο. Παρότι θέση δική μου και του Παύλου ήταν να φύγει η ομάδα, για να καταλάβουν κάποιοι ότι το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί».

Για τις αντιδράσεις της πράσινης διοίκησης: «Ευτυχώς που ο Δημήτρης Γόντικας έδειξε πυγμή και έκανε όσα έκανε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x