Stoiximan Super League

«Προσωπικό σόου του Μαρινάκη»

Απάντηση στον Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε στο περιθώριο της κοπής της πίτας του συλλόγου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής. «Ο ΠΑΟ διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα. Αντίθετα ο κ. Μαρινάκης το δυσφημίζει με έργα. Εμείς επιλέξαμε χαμηλούς τόνους αλλά από ό,τι φαίνεται ο ίδιος θέλει κάθε τοποθέτηση του σε θεσμικά όργανα να καταλήγει σε προσωπικό του σόου», τόνισε.

Απάντηση στον Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε στο περιθώριο της κοπής της πίτας του συλλόγου παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής. «Ο ΠΑΟ διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα. Αντίθετα ο κ. Μαρινάκης το δυσφημίζει με έργα. Εμείς επιλέξαμε χαμηλούς τόνους αλλά από ό,τι φαίνεται ο ίδιος θέλει κάθε τοποθέτηση του σε θεσμικά όργανα να καταλήγει σε προσωπικό του σόου», τόνισε και συμπλήρωσε: «Μάλιστα, από ότι μαθαίνω υπάρχουν διαρροές στον Τύπο με αυτά που ειπώθηκαν στο ΔΣ».

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Δημήτρης Γόντικας, παρότρυνε τον κ. Μαρινάκη να θυμηθεί τι έγινε στο ΟΑΚΑ στο αντίστοιχο ντέρμπι του πρώτου γύρου και να συγκρίνει. «Επειδή έκανε προσωπική αναφορά δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από το να του θυμίσω ότι όταν είχα ευθύνη για να φιλοξενήσουμε το ΔΣ του Ολυμπιακού ή όσους ήρθαν στο ΟΑΚΑ, όλα κύλησαν άψογα. Κάτι άλλο δεν έχω να πω».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x