Stoiximan Super League

Πρωτάθλημα… στην Τούμπα!

Σχεδόν… ηδονικό! Μέσα σε μια «εχθρική» έδρα, την Τούμπα, να στήσει το δικό του πάρτι, πανηγυρίζοντας την επιστροφή του στην κορυφή. Με τη διαφορά του στο +13 πλέον από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με νίκη επί του ΠΑΟΚ την 26η αγωνιστική ο Ολυμπιακός κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο!

Σχεδόν… ηδονικό! Μέσα σε μια «εχθρική» έδρα, την Τούμπα, να στήσει το δικό του πάρτι, πανηγυρίζοντας την επιστροφή του στην κορυφή.

Με τη διαφορά του στο +13 πλέον από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με νίκη επί του ΠΑΟΚ την 26η αγωνιστική ο Ολυμπιακός κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο!

Υπάρχει βέβαια και πιο… ευνοϊκό σενάριο. Να γκελάρουν οι «πράσινοι» με τον Ηρακλή και να μην χρειαστεί να περιμένει καν το δικό του παιχνίδι την Κυριακή ξεκινώντας να σκέφτεται… τη φιέστα που θα κάνει στο Καραϊσκάκη, η οποία -παρεμπιπτόντως- πέφτει πάνω σε ένα ακόμη ντέρμπι, απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτομάτως βέβαια αυξάνεται ακόμη περισσότερο το κίνητρο του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να του… χαλάσουν τη διάθεση, μιας και οι «Δικέφαλοι ψάχνουν αποτελέσματα τέτοια που θα τους στείλουν στην «ψυχοφθόρο» (από τη στιγμή που έμειναν εκτός τίτλου από τόσο νωρίς) διαδικασία των play-off με καλύτερη ψυχολογία.

Το πρόγραμμα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ:

26η αγωνιστική:
Ηρακλής-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

27η αγωνιστική:
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

28η αγωνιστική:
Ολυμπιακός-Καβάλα
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός

29η αγωνιστική:
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Αστ. Τρίπολης

30ή αγωνιστική:
Ολ. Βόλου-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Λάρισα

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x