Stoiximan Super League

Επιστολή και από Πατέρα

Σύμφωνος να διεξαχθεί άμεσα ΔΣ στον Παναθηναϊκό, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο είναι ο Ν.Πατέρας, αρκεί να γίνει σε ημερομηνία που θα είναι και ο ίδιος στην Ελλάδα. Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» έχει στείλει επιστολή στον Δ.Γόντικα από τις αρχές Φεβρουαρίου για να τον ενημερώσει, όπως αποκαλύπτει η Sportday. για την μη καταβολή των 4,1 εκατ.

Σύμφωνος να διεξαχθεί άμεσα Διοικητικό Συμβούλιο στον Παναθηναϊκό, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο είναι ο Νικόλας Πατέρας, αρκεί να γίνει σε ημερομηνία που θα είναι και ο ίδιος στην Ελλάδα για να δώσει το «παρών». Ο πρώην πρόεδρος μάλιστα των «πρασίνων» έχει στείλει επιστολή στον Δημήτρη Γόντικα για να τον ενημερώσει σχετικώς από τις αρχές Φεβρουαρίου, όπως αποκαλύπτει η Sportday.

Ο Πατέρας έχει ζητήσει από τον Γόντικα να είναι παρόντα και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, όταν ήταν ο ίδιος πρόεδρος, αφού θέλει να ξεκαθαριστεί πως όλες οι αποφάσεις είχαν παρθεί ομόφωνα και όχι ερήμην της τότε διοικούσας επιτροπής, όπως του καταλογίζουν. «Θα πρέπει να σταματήσει η λασπολογία εις βάρος μου, τα ψέματα και οι συκοφαντίες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του Πατέρα, ο οποίος έχει προγραμματίσει στο τέλος Μαρτίου να φύγει στο εξωτερικό.

Οι θέσεις των υπολοίπων

Η άποψη να γίνει μια συζήτηση μεταξύ των μετόχων του «τριφυλλιού» έχει πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες, αφού στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει από ορισμένα άτομα η άποψη πως «ανάμεσα σε πέντε άτομα μπορεί να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, να τα ξεκαθαρίσουμε όλα και να μη βγει δημοσίως ό,τι ειπωθεί. Σε είκοσι άτομα μπροστά, με τον καθένα να λέει ό,τι θέλει, τι συζήτηση να γίνει. Ούτως η άλλως 5-6 άτομα θα αποφασίσουν». Φυσικά κάτι τέτοιο είναι από δύσκολο έως απίθανο, αφού Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πατέρας, Γιαννακόπουλος και Πολέμης πολύ δύσκολα θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να συμμετέχει ενεργά σε διάφορα θέματα, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι μπορεί να παίρνει μέρος στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δίνει συνέχεια το «παρών» στα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και αυτό θα πράξει όταν γίνει και το επόμενο, όπως και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Από την πλευρά του, ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία, είναι της άποψης Βαρδινογιάννη.

Το Δ.Σ. κρίνει τα πάντα

Ανάλογος των όσων προκύψουν από το Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν. Η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης είναι δεδομένη και δεν υπάρχει ακόμα εικόνα για τις δυνατότητες που θα έχει η ομάδα για την επόμενη χρονιά. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι με βάση τα τωρινά δεδομένα να παραμείνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και του χρόνου, κάτι που προβλέπεται άλλωστε και από το συμβόλαιό του. Τα μεταγραφικά είναι άμεσα εξαρτώμενα από τις αποφάσεις των μετόχων, οπότε δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη, ενώ το μόνο που δείχνει να κινείται είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα. Όπως προκύπτει τις τελευταίες ημέρες από τον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα δεν είναι οικονομικής φύσεως με αποτέλεσμα να υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Έλληνας αμυντικός θα παραμείνει για την επόμενη τριετία στην ομάδα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x