Stoiximan Super League

Κλειστά τα χαρτιά του ο Πατέρας

Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δήλωσε πως εάν είναι αυτός ο άνθρωπος που μιλάει στις κασέτες, τότε ο απέναντι είναι ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε και φαίνεται να περιμένει την αυριανή συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δήλωσε πως εάν είναι αυτός ο άνθρωπος που μιλάει στις κασέτες, τότε ο απέναντι είναι ο Νικόλας Πατέρας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε και φαίνεται να περιμένει την αυριανή συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου.

Παρόλα αυτά, από κύκλους του Νικόλα Πατέρα διαρρέεται πως είναι αξιοπερίεργο να δίνει το παρών σε μια συνομιλία με έναν άνθρωπο που προσπαθεί να τον «στήσει».

Εν τω μεταξύ, όπως δήλωνε ο Αλέξης Κούγιας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 νωρίτερα, ο δημοφιλής δικηγόρος θεωρούσε πως τις περιβόητες κασέτες τις είχε στείλει ο Πατέρας στον ίδιο.

Μετά από συνάντηση των δύο προαναφερθέντων ανδρών που ήθελε να κάνουν ο κ. Κούγιας, ο νομικός κατάλαβε (όπως δήλωσε) πως δεν είναι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού αυτός που του τις έστειλε και δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μετά την αυριανή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο Αχιλλέας Μπέος, ενδεχομένως να υπάρξουν τοποθετήσεις και ανακοινώσεις απο την πλευρά του Παναθηναϊκού αλλά και του πρώην προέδρου του Νικόλα Πατέρα. Προς το παρόν, επειδή ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει παραδεχθεί κάτι και δεν έχει πει τα... όσα υπόσχεται, δεν μπορεί να υπάρξει και αντίδραση.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x