Stoiximan Super League

«Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε για εμάς»

Ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος νίκησε με σκορ τον Ολυμπιακό Βόλου και το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη και γενικώς όσα απομένουν μέχρι το φινάλε αποκτούν χαρακτήρα τελικού. «Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε για εμάς», η χαρακτηριστική ατάκα του προπονητή των Αρκάδων, Παύλου Δερμιτζάκη, στην συνέντευξη Τύπου.

Ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος νίκησε με σκορ 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου και το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη και γενικώς όσα απομένουν μέχρι το φινάλε αποκτούν χαρακτήρα τελικού.

«Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε για εμάς», η χαρακτηριστική ατάκα του προπονητή των Αρκάδων, Παύλου Δερμιτζάκη, στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθάει μόνο βαθμολογικά, για να πάρουμε μια ανάσα, αλλά περισσότερο βοηθάει ψυχολογικά, γιατί με τον τρόπο που κερδίσαμε, μας δίνει ώθηση να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Το πρωτάθλημα για μας ξεκινάει τώρα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις θετικές παρενέργειες αυτού του αποτελέσματος:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από τις πιο ποιοτικές φέτος. Το απέδειξε και σήμερα, είναι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να περάσει.

Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί όχι τόσο στο πρώτο όσο στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και με ορθολογικό ποδόσφαιρο πιέσαμε και προσπαθήσαμε. Έστω και στα λεπτά των καθυστερήσεων πετύχαμε τη νίκη. Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ».

Για την παρουσία του κόσμου, είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και βοήθησε την ομάδα και εύχομαι να είναι και στη συνέχεια κοντά μας».

Ενώ για την υπόθεση «παραμονή», ανέφερε: «Αυτό που κοιτάμε είναι τι κάνουμε εμείς, αλλά δεν μπορούμε παρά να κοιτάμε και τα αποτελέσματα των άλλων. Η εικόνα η δικιά μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά δεν είχαμε και τον καλύτερο συνδυασμό αποτελεσμάτων».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στα Πηγάδια: «Σίγουρα η Ξάνθη δεν έχει σωθεί μαθηματικά τώρα που έχασε. Αλλά και με το άγχος το ίδιο θα ήταν δύσκολο για αυτούς και για μας. Κι οι Σέρρες δεν χαρίζουν βαθμούς και αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x