Stoiximan Super League

Κατσαβάκης: «Είναι ένας τελικός για εμάς»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος τόνισε πως πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς του στο Περιστέρι. «Είναι τελικός για εμάς. Έχουμε ραντεβού με την ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος τόνισε πως πλέον η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, στη ρεβάνς του 2-1 στο Περιστέρι. «Είναι τελικός για εμάς. Έχουμε ραντεβού με την ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Χάσαμε άδικα το παιχνίδι. Το χάσαμε από μια φάση, γιατί τα παιδιά πίστεψαν ότι η μπάλα είχε βγει άουτ. Το γκολ μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που δεν μας άφησε περιθώρια να αντιδράσουμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.

«Ήταν καθοριστική η φάση του Νέμεθ στο πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να κάνει το 1-2, καθώς αν έμπαινε το γκολ, ο Αστέρας θα είχε πολύ άγχος», σχολίασε για το σημερινό παιχνίδι και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου:

«Κοιτάμε πλέον το ματς της Τετάρτης. Έχουμε στρέψει εκεί το ενδιαφέρον μας, γιατί είναι ένας τελικός για εμάς. Είναι ιστορική στιγμή για την πόλη και τον νομό. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι πολύ κρίσιμο, έχουμε ραντεβού με την ιστορία του συλλόγου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x