Stoiximan Super League

Μισή… ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη»!

Σχεδόν τη μισή ενδεκάδα από αυτή που θριάμβευσε στην Τούμπα θα στερηθεί στο «Καραϊσκάκη» η ΑΕΚ! Από τους τέσσερις που επέστρεψαν… αμφίβολοι μετά τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης κανένας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι η «Ένωση» θα πρέπει να κυνηγήσει το διπλό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς τους Δέλλα, Μπλάνκο, Καράμπελα και Μάκο!

Σχεδόν τη μισή ενδεκάδα από αυτή που θριάμβευσε στην Τούμπα θα στερηθεί στο «Καραϊσκάκη» η ΑΕΚ!

Από τους τέσσερις που επέστρεψαν… αμφίβολοι μετά τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης κανένας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι η «Ένωση» θα πρέπει να κυνηγήσει το διπλό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς τους Δέλλα, Μπλάνκο, Καράμπελα και Μάκο!

Τα προβλήματα που αποκόμισαν οι τέσσερις «κιτρινόμαυροι» από την… απόδραση στην Τούμπα ήταν διαφορετικής σοβαρότητας, αλλά όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα: Να αφήσουν και τους τέσσερις εκτός αποστολής για το ντέρμπι.

Κι αν αυτό ήταν αναμενόμενο για τους Μάκο και Καράμπελα (θλάση στο δικέφαλο και κάκωση στον αστράγαλο αντίστοιχα), για τους Δέλλα και Μπλάνκο (που ταλαιπωρούνταν ο μεν από κάκωση στην ποδοκνημική και ο δε από ενοχλήσεις στο δεξί πόδι) υπήρχαν ελπίδες πως θα μπορούσαν να βρίσκονται τουλάχιστον στον πάγκο την Κυριακή.

Αυτό ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό, με τους τρεις πρώτους να ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στην (τελευταία) προπόνηση του Σαββάτου και τον Αργεντινό να κάνει ατομικό, υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Εκτός πλάνων του Χιμένεθ, δε, έμεινε και ο Κλαούντιο Νταντόμο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και επίσης αποκλείστηκε.

Λαμβάνοντας ως δεδομένη τη διατήρηση του 4-4-2 με ρόμβο, λοιπόν (αν και δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο του 4-2-3-1), η πιθανότερη εκτίμηση για την ενδεκάδα είναι η εξής: Κάτω απο τα δοκάρια ο Σάχα και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Νασούτι (ή Μανωλάς), Ματέος, Γιάχιτς (ή Γεωργέας). Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ ο Ντιόπ, μπροστά του οι Μίτσελ-Καφές και επιτελικός ο Γκερέιρο. Θέση στην επίθεση, δε, αναμένεται να πάρουν οι Σκόκο και Μπαχά -με αουτσάιντερ (λόγω κόπωσης και μόνο) τον Λυμπερόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον ντέρμπι απαρτίζεται από τους: Σάχα, Αραμπατζή, Αργυρίου, Γεωργέα, Ματέος, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφέ, Σκόκο, Μανωλά, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Ντιόπ, Μίτσελ, Έντερ, Λεονάρντο, Λαγό, Λυμπερόπουλο, Μπερνς, Μπαχά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x