Stoiximan Super League

Στο Καραϊσκάκη ο πρέσβης της Ιαπωνίας

Το χτύπημα του εγκέλαδου, το τσουνάμι που ακολούθησε, η ανησυχία για τον πυρηνικό αντιδραστήρα στην πόλη Φουκουσίμα και γενικώς οι δύσκολες στιγμές που περνά μετά από όλα αυτά η Ιαπωνία, δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Σε μια συμβολική κίνηση, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάλεσε τον πρέσβη της Ιαπωνίας στη χώρα μας, Χιρόσι Τόντα να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι της ομάδας του με την «Ένωση» στο Καραϊσκάκη.

Το χτύπημα του εγκέλαδου, το τσουνάμι που ακολούθησε, η ανησυχία για τον πυρηνικό αντιδραστήρα στην πόλη Φουκουσίμα και γενικώς οι δύσκολες στιγμές που περνά μετά από όλα αυτά η Ιαπωνία, δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Σε μια συμβολική κίνηση, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάλεσε τον πρέσβη της Ιαπωνίας στη χώρα μας, Χιρόσι Τόντα να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι της ομάδας του με την «Ένωση» στο Καραϊσκάκη.

«Τον αυριανό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. θα παρακολουθήσει, ως επίσημος προσκεκλημένος του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Χιρόσι Τόντα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x