Stoiximan Super League

Θα σκοράρει ο Βαλβέρδε;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τα βρίσκει σκούρα μόνο στα εκτός έδρας ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός, αλλά και όταν κοντράρεται με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο δείκτης του σκορ έχει ανέβει στο 3-0 υπέρ του τεχνικού της ΑΕΚ. Όπως καταλαβαίνετε, ο Βάσκος έχει τουλάχιστον δύο καλούς λόγους για να δώσει απάντηση αύριο στον συμπατριώτη του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τα βρίσκει σκούρα μόνο στα εκτός έδρας ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός, αλλά και όταν κοντράρεται με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο δείκτης του σκορ έχει ανέβει στο 3-0 υπέρ του τεχνικού της ΑΕΚ. Όπως καταλαβαίνετε, ο Βάσκος έχει τουλάχιστον δύο καλούς λόγους για να δώσει απάντηση αύριο στον συμπατριώτη του.

Η πρώτη κόντρα των δύο σε επίπεδο προπονητικής, ήταν στις 16 Φεβρουαρίου του 2008. Η Σεβίλλη του Χιμένεθ πέρασαν σαν σίφουνας (4-2) από την έδρα της Εσπανιόλ του Βαλβέρδε. Η… ρεβάνς δόθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2009. Ο Βαλβέρδε εξαργύρωσε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θητεία του στο Λιμάνι, με… μεταγραφή στη Βιγιαρεάλ. Και αυτή όμως τη φορά είδε τον Χιμένεθ να του κλέβει τη δόξα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε με 3-2, με τον Φουστέρ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στους Πειραιώτες να χρίζεται σκόρερ.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όμως αυτός και οι παίκτες του «τα μούσκεψαν». Ο Ντουντού έχασε πέναλτι, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέτριοι και μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα, με τον Βραζιλιάνο να χάνει εκτός από την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα από τα έντεκα μέτρα και τον Ντιόπ στην καθυστερήσεις, με συνέπεια ο Σενεγαλέζος -εν μέσω καπνογόνου μέσα στην περιοχή- να βγάζει σε θέση βολής τον Μπλάνκο, ο οποίος το μόνο που είχε να κάνει ήταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τη νίκη με 1-0 στην «Ένωση».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x