Stoiximan Super League

«Όσοι… Ολυμπιακοί προσέλθετε»

Αυτό το μήνυμα προσπάθησε να περάσει ο Ολυμπιακός τις προηγούμενες ημέρες εν όψει του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα (19:00) με σκοπό την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και ελπίζει αύριο να μην υπάρχουν κενά καθίσματα στο Καραϊσκάκη. Κάλεσμα από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να γεμίσει το γήπεδο. «Εύχομαι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από την πλευρά μας», είπε ο τερματοφύλακας της σερβικής ομάδας, Σάσα Σταμένκοβιτς. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των δύο ερυθρόλευκων.

Αυτό το μήνυμα προσπάθησε να περάσει ο Ολυμπιακός τις προηγούμενες ημέρες εν όψει του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα (19:00) με σκοπό την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και ελπίζει αύριο να μην υπάρχουν κενά καθίσματα στο Καραϊσκάκη.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας δεν επιτρέπουν στον Αβραάμ Παπαδόπουλο να δώσει το «παρών», ωστόσο καλεί τους φίλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και θέλουμε οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν το γήπεδο για να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια ανεξάρτητα από τα αθλήματα. Όσος κόσμος μπορεί θα πρέπει να πάει στο γήπεδο και να σταθεί συμπαραστάτης σε αυτή την ενέργεια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη».

Από την άλλη πλευρά, ο τερματοφύλακας της σερβικής ομάδας, Σάσα Σταμένκοβιτς ευχήθηκε να συμβάλει αυτός και οι συμπαίκτες του όσο μπορούν στο εγχείρημα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά στο στάδιο Καραϊσκάκη που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου. Ανυπομονώ να δω τον κόσμο του Ολυμπιακού μαζί με αυτόν του Ερυθρού Αστέρα στις κερκίδες. Εύχομαι με το παιχνίδι αυτό να βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε από την πλευρά μας στο πρόγραμμα του Ερασιτέχνη, "Ολυμπιακός 2020". Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι το οποίο θέλουμε και να κερδίσουμε».

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των δύο ερυθρόλευκων

H αποστολή του Ερυθρού Αστέρα με επικεφαλής τον πρόεδρο, Βλάνταν Λούκιτς θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αύριο στις 11:35 και θα την υποδεχθούν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Κυριάκος Καλογεράκος.

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην Πρεσβεία της Σερβίας και στις 17:15 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των δύο συλλόγων στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Νίκος Καραχάλιος, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου Μίλαν Βίλοτιτς.

Από τις 17:00 έως τις 17:30 οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ερυθρού Αστέρα θα ξεναγηθούν στο μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τις 17:30 έως τις 18:00 θα βρίσκονται στο Μουσείο τα μέλη του Δ.Σ. του Ερυθρού Αστέρα.

* Στη διάρκεια του ημιχρόνου του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα θα εισέλθουν στο γήπεδο οι βολεϊμπολίστες μας κρατώντας το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας 2011 το οποίο κατέκτησαν στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

* Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Robert Procinecki συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Stamenkovic, Bajkovic, Mikic, Vilotic, Tosic, Mijailovic, Jeremic, Evandro, Binic, Kadu, Reljic, Srnic, Isah, Borha, Jevtic, Perovic, Kluderovic, Causic και Stojkovic.

Ενημέρωση για τα εναπομείναντα εισιτήρια:

O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια για το διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ., θα διατίθενται αύριο ως εξής:

Α. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 17 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Β. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Γ. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 5 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 16:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

* Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 25 ευρώ.

* Σημειώνεται πως δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας. Ούτε οι κάρτες parking εκτός από εκείνους οι οποίοι έχουν προμηθευθεί εισιτήριο για το αυριανό φιλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x