Stoiximan Super League

«Το δίλημμα του Βαλβέρδε: Μπιλμπάο ή Ολυμπιακός»

Άμεσα συνδεδεμένο με το αποτέλεσμα των εκλογών για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της υποψηφιότητας του συμπαίκτη του, Χοσού Ουρούτια είναι το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αποκαλύπτει ιστοσελίδα που γνωρίζει καλά το «τι συμβαίνει» στην Βασκική ομάδα. Αυτή αναφέρει ότι ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να γυρίσει στην Ισπανία για τη δεύτερη θητεία του στη Μπιλμπάο, χωρίς, όμως, να ξεχνά τον Ολυμπιακό, και αναλύει το «δίλημμα του Ερνέστο»…

Tο θέμα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, μπορεί να άργησε αλλά έφτασε και στον Ισπανικό Τύπο. Ιστοσελίδα που καταπιάνεται με θέματα της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποκαλύπτει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Βάσκων από τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων».

Το δημοσίευμα συνδέει τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Χοσού Ουρούτια ο οποίος δεν αποκλείεται να θέσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο του συλλόγου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αυτό, εάν ο Ουρούτια επιβεβαιώσει τις πληροφορίες και επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για την προεδρία της Μπιλμπάο, τότε, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Βαλβέρδε θα είναι και ο νέος τεχνικός της ομάδας, σε περίπτωση νίκης του Ουρούτια

«Ο προπονητής το γνωρίζει και γι’ αυτό βρίσκεται στο σταυροδρόμι: Ή μένει στον Ολυμπιακό, ο οποίος του προσφέρει «λευκή επιταγή» και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ή να στηρίξει την προσπάθεια του πρώην συμπαίκτη του και φίλου του, αρχίζοντας την δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Αθλέτικ», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται στις ατζέντες αρκετών ισπανικών ομάδων, ανάμεσά τους και η Σεβίλλη», αναφέρει.

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός να του προσφέρει προϋποθέσεις για να δουλέψει όπως θέλει. «Θα του προσέφεραν συμβόλαιο και για εκατό χρόνια», υποστηρίζει ο υπογράφων το άρθρο της «elcorreo» ότι του μετέφερε δημοσιογράφος από την Ελλάδα. Στο δημοσίευμα όμως, ξεκαθαρίζει ότι τα χρήματα θα είναι το τελευταίο σημείο που θα «κοιτάξει» ο Βαλβέρδε για την απόφασή του.

Συνεχίζει… «Απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 16 Απριλίου. Τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους της ελληνικής ομάδας», αναφέρει και καταλήγει στο δίλημμα που καλείται να διαλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανάμεσα στον Ολυμπιακό ή στη Μπιλμπάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x