Stoiximan Super League

Πλάτη από… «Supporters» ζητά η ΑΕΚ!

Ακόμα πιο έμπρακτη απόδειξη του… τίτλου του ζήτησε από το «Supporters’ Club» ο Σταύρος Αδαμίδης. Με το ταμείον να αποδεικνύεται όλο και πιο μείον -και την ανάγκη να τονωθεί απ’ όπου είναι δυνατόν- ο πρόεδρος της «Ένωσης» συναντήθηκε με τα ευκατάστατα μέλη του συλλόγου και τους ζήτησε να… βάλουν πλάτη!

Ακόμα πιο έμπρακτη απόδειξη του… τίτλου του ζήτησε από το «Supporters’ Club» ο Σταύρος Αδαμίδης.

Με το ταμείον να αποδεικνύεται όλο και πιο μείον -και την ανάγκη να τονωθεί απ’ όπου είναι δυνατόν- ο πρόεδρος της «Ένωσης» συναντήθηκε με τα ευκατάστατα μέλη του συλλόγου και τους ζήτησε να… βάλουν πλάτη!

Οι «ενέσεις» των Παππά και Νοτιά, σε συνδυασμό με τους διακανονισμούς που πέτυχε η διοίκηση, έλυσαν το θέμα με την αδειοδότηση -όχι, όμως και το γενικό πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στην «Ένωση».

Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι αυτό θα επανέλθει (ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό) όταν θα πρέπει να εξοφληθούν οι οφειλές και της τρέχουσας σεζόν, ο Σταύρος Αδαμίδης έχει βγει… στη γύρα για επιπλέον οικονομικές «ανάσες».

Έτσι, ο πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τα μέλη του «Supporters’ Club» (που έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη μέρα της σύστασής του) και τους ανέλυσε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά. Αφού τους εξήγησε, δε, την ανάγκη ενίσχυσης του συλλόγου απ’ όλους όσους τον αγαπούν, συζήτησε μαζί τους το πλάνο με το οποίο εκείνο θα μπορούσε να επιτευχθεί.

Ακόμα, πάντως, και αν η κίνηση του να ζητηθεί βοήθεια από (ευκατάστατους μεν, όχι… κολοσσούς δε) φίλους της ομάδας δεν είναι ντροπή, είναι σίγουρα ενδεικτική του πόσο τραγική είναι η κατάσταση στα ταμεία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x