Stoiximan Super League

Δεν έχει δράκο, έχει… «τίγρη»!

Το περιβάλλον Μελισσανίδη δεν επιβεβαιώνει. Το περιβάλλον Νικολαΐδη σιωπά. Μπορεί, λοιπόν, το περιβόητο (ήδη) ραντεβού των πρώην προέδρων να μην αποδεικνύεται αν είναι «παραμύθι» ή όχι -αλλά το (υπαρκτό ή όχι) ενδεχόμενο να συνεργαστούν αναμφίβολα μοιάζει… παραμυθένια εξέλιξη για την ΑΕΚ!

Το περιβάλλον Μελισσανίδη δεν επιβεβαιώνει.

Το περιβάλλον Νικολαΐδη σιωπά.

Μπορεί, λοιπόν, το περιβόητο (ήδη) ραντεβού των πρώην προέδρων να μην αποδεικνύεται αν είναι «παραμύθι» ή όχι -αλλά το (υπαρκτό ή όχι) ενδεχόμενο να συνεργαστούν αναμφίβολα μοιάζει… παραμυθένια εξέλιξη για την ΑΕΚ!

Η φημολογία για την προ ημερών συνάντηση των δύο πρώην προέδρων ήταν από μόνη της αρκετή για να σκάσουν αρκετά χαμόγελα στις τάξεις του κόσμου. Έστω κι αν αυτά ήταν περισσότερο… προσδοκίας, παρά (βάσιμης) αισιοδοξίας.

Παρόλο, λοιπόν, που το περιβάλλον του «τίγρη» διαρρέει άγνοια για το ραντεβού, είναι βέβαιο πως -όσο εκείνο δεν διαψεύδεται επίσημα από καμία από τις δύο πλευρές- θα αποτελεί τη βάση ενός «παραμυθιού» που θα ήταν ευχής έργο για την ΑΕΚ να γίνει πραγματικότητα.

Όχι μόνο διότι πιθανή συνεργασία τους (είτε σε διοικητικό επίπεδο, είτε με τη μορφή «προξενιού» συμπαικτών στον Μελισσανίδη προκειμένου να μπει στην ομάδα) θα φέρει… φως στο σκοτεινό -όπως μοιάζει σήμερα- μέλλον. Αλλά κυρίως διότι θα φέρει συσπείρωση δύο κορυφαίων τάσεων που (καλώς ή κακώς) εξακολουθούν να υπάρχουν στις τάξεις της «Ένωσης».

Σε κάθε περίπτωση, η… συγκόλληση του -σπασμένου από τις εκλογές της ερασιτεχνικής το 2008- «γυαλιού» (έστω κι αν είναι το μοναδικό κέρδος της φερόμενης συνάντησης) θα είναι από μόνη της εξέλιξη που δικαιολογεί ελπίδες για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x