Stoiximan Super League

Πολύς… πόνος στην ΑΕΚ!

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν ευχάριστο για την ΑΕΚ στη Λάρισα, αλλά εκείνο της Δευτέρας παρέμεινε… οδυνηρό για κάποιους που αγωνίστηκαν εκεί. Οι Ντιόπ και Μανωλάς, που γύρισαν με προβλήματα από τη Θεσσαλία, έμειναν εκτός προπόνησης και μαζί με τους… παλιούς τραυματίες Σκόκο, Δέλλα και Μίτσελ, έκαναν πέντε τους «πονοκεφάλους» του Μανόλο Χιμένεθ.

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν ευχάριστο για την ΑΕΚ στη Λάρισα, αλλά εκείνο της Δευτέρας παρέμεινε… οδυνηρό για κάποιους που αγωνίστηκαν εκεί.

Οι Ντιόπ και Μανωλάς, που γύρισαν με προβλήματα από τη Θεσσαλία, έμειναν εκτός προπόνησης και μαζί με τους… παλιούς τραυματίες Σκόκο, Δέλλα και Μίτσελ, έκαναν πέντε τους «πονοκεφάλους» του Μανόλο Χιμένεθ.

Παρόλο που η πρώτη εκτίμηση για κάταγμα πηχιοκαρπικής στο χέρι του Ντιόπ δεν επιβεβαιώθηκε από τον απεικονιστικό έλεγχο που υποβλήθηκε, εντούτοις η ίωση στο αναπνευστικό που τον ταλαιπωρεί (και για την οποία του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή) τον άφησε εκτός της Δευτέρα.

Το ίδιο έγινε, δε, και με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει υποστεί εκχύμωση οφθαλμού (από το χτύπημα που οδήγησε στην αντικατάστασή του στο ματς με την ΑΕΛ) και θα ακολουθήσει επίσης φαρμακευτική αγωγή.

Η κατάσταση αμφότερων θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο -χωρίς, ωστόσο, εκείνο να εκφράζει φόβους για τη συμμετοχή τους στο ματς με τον Ηρακλή (όπου, ούτως ή άλλως, θα απουσιάζουν οι… σκοπίμως τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Γεωργέας και Καράμπελας).

Η προετοιμασία, πάντως, για το παιχνίδι με το «Γηραιό» θα συνεχιστεί από την Τετάρτη (στις 10:30), όταν και οι «κιτρινόμαυροι» (μετά το ρεπό που έχουν αύριο) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x