Stoiximan Super League

Ένα Hyundai στον Σισέ…

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας «Man of the Season» με τον χορηγό της ομάδας ποδοσφαίρου, Hyundai, να τον βραβεύει κάνοντας του δώρο ένα αυτοκίνητο. Σε ειδική εκδήλωση ο Γάλλος παρέλαβε ένα Hyundai i30 από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας. Άλλωστε, η ίδια εταιρεία που είναι συμφερόντων Παναγιώτη Δάβαρη, έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο στον ερασιτέχνη, το οποίο θα κληρωθεί στην εκδήλωση-γιορτή που θα γίνει την Παρασκευή με την Άννα Βίσση για την ενίσχυση του συλλόγου.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας «Man of the Season» με τον χορηγό της ομάδας ποδοσφαίρου, Hyundai, να τον βραβεύει κάνοντας του δώρο ένα αυτοκίνητο.

Σε ειδική εκδήλωση ο Γάλλος παρέλαβε ένα Hyundai i30 από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας.

Άλλωστε, η ίδια εταιρεία που είναι συμφερόντων Παναγιώτη Δάβαρη, έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο στον ερασιτέχνη, το οποίο θα κληρωθεί στην εκδήλωση-γιορτή που θα γίνει την Παρασκευή με την Άννα Βίσση για την ενίσχυση του συλλόγου.

Ο Σισέ παρέλαβε το δώρο του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μάνδρα Αττικής ενώ παραμένει άγνωστο πως θα καταφέρει να το χρησιμοποιήσει. Ο Γάλλος είναι συλλέκτης πανάκριβων πολυτελών αυτοκινήτων, τα οποία δεν χωράνε καλά-καλά στο γκαράζ του. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει κάποια στο σπίτι του, άλλα στην Παιανία και άλλα στο Λονδίνο, αφού διαθέτει ήδη δώδεκα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x