Stoiximan Super League

Η αγωνία κορυφώνεται…

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν. Αυτή την ώρα γίνεται το κρίσιμο ραντεβού του Βάσκου τεχνικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όχι του Μπράβο σε πρόταση ανανέωσης με 700.000 ευρώ ετησίως, συμφώνησαν προφορικά Μιραλάς, Αβρ. Παπαδόπουλος και Πάρντο.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της παραμονής ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται το κρίσιμο ραντεβού του Βάσκου τεχνικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία του προέδρου της ΠΑΕ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασε εκεί λίγο πριν τις 14:00 κι ακολούθησε δέκα λεπτά μετά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως αποκάλυψε το www.sport-fm.gr και ο Μιχάλης Τσόχος, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έχει συμφωνήσει με την οικογένειά του να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο στην Ελλάδα, αλλά απομένει και το τελικό ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να τακτοποιηθούν και κάποια άλλα ζητήματα…

Όχι Μπράβο σε 700.000 ευρώ

Πρόταση του Ολυμπιακού για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ απέρριψε ο Ραούλ Μπράβο. Πρόκειται ουσιαστικά για μείωση της τάξεως του 50% σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιο του 29χρονου μπακ, ο οποίος θεωρεί πως θα βρει κάποια καλύτερη πρόταση, πιθανώς στην πατρίδα του, την Ισπανία.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κέβιν Μιραλάς, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Ούρκο Πάρντο για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x