Stoiximan Super League

«Προβάδισμα για Champions League ο ΠΑΟΚ»!

Τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ… απένειμε στον ΠΑΟΚ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο τεχνικός της Κέρκυρας τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε δίκαια σήμερα (2-0) και εξέφρασε την άποψη ότι -λόγω σταθερότητας, ποιότητας και έδρας- έχει προβάδισμα στους αγώνες κατάταξης.

Τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ… απένειμε στον ΠΑΟΚ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας τόνισε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε δίκαια σήμερα (2-0) και εξέφρασε την άποψη ότι -λόγω σταθερότητας, ποιότητας και έδρας- έχει προβάδισμα στους αγώνες κατάταξης.

«Βρέθηκα σε άσχημη θέση σήμερα, να δω την Τούμπα άδεια. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα, εμείς είχαμε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια, αφού άνοιξε το σκορ γρήγορα και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Εμείς κατά διαστήματα κυκλοφορήσαμε την μπάλα και είχαμε μερικές φάσεις. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια», ανέφερε αρχικά ο Μπάντοβιτς.

Αφού αναφέρθηκε, δε, στην επιτυχία της ομάδας του να μείνει -για πρώτη φορά στην ιστορία της- δύο σερί σεζόν στην πρώτη κατηγορία, τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος για την επιμονή στους Έλληνες παίκτες, αλλά και στην επιλογή η ομάδα να συνεχίσει με μικρό μπάτζετ και να μην κάνει μεταγραφές τον Σεπτέμβρη.

Κλείνοντας, λοιπόν -και ερωτώμενος για τα πλέι-οφ, ο Σέρβος τεχνικός κατέληξε: «Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα. Είναι πιο σταθερός ως ομάδα, έχει ένα καλό σύνολο και, σε συνδυασμό με τη δυνατή έδρα, θεωρώ ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει πρώτος. Έχω περάσει από ‘δώ και ξέρω τι σημαίνει η δύναμη της Τούμπας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x