Stoiximan Super League

Σε καλό δρόμο του Μαθία

Προς συνεργασία οδεύουν Ολυμπιακός και Εδουάρδο Μαθία, όπως διαρρέεται από ανεπίσημες πηγές της ΠΑΕ. Η τελευταία επαφή ανάμεσα στη διοίκηση και τον Ισπανό που προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ή τεχνικού συμβούλου έγινε σε καλό κλίμα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το μέλλον του Ούρκο Πάρντο στον Ολυμπιακό.

Προς συνεργασία οδεύουν Ολυμπιακός και Εδουάρδο Μαθία, όπως διαρρέεται από ανεπίσημες πηγές της ΠΑΕ. Η τελευταία επαφή ανάμεσα στη διοίκηση και τον Ισπανό που προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ή τεχνικού συμβούλου έγινε σε καλό κλίμα και το πιθανότερο είναι πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια. Επί της παρούσης, ωστόσο, επισήμως τηρείται σιγή ιχθύος από τους «ερυθρόλευκους» για το συγκεκριμένο θέμα.

Ανοικτό του Πάρντο

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το μέλλον του Ούρκο Πάρντο στον Ολυμπιακό. Ο Βελγοϊσπανός γκολκίπερ φέρεται να πρόβαλε εξωπραγματικές απαιτήσεις (που άγγιζαν και το ένα εκατ. ευρώ) για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των διοικούντων. Μάλιστα εκεί αποδόθηκε και το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν τον ασπάστηκε στη διάρκεια της απονομής του πρωταθλήματος, όπως έκανε σχεδόν με όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Πάρντο εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες μετανιωμένος και με την πρόθεση να μειώσει δραστικά τις απαιτήσεις του για να υπογράψει. Πάντως οι Πειραιώτες δεν προτίθενται να του δώσουν πάνω από 400.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x