Stoiximan Super League

«Στο χέρι του ΠΑΟ»

Από σίγουρος για την παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα –πλέον- αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο δηλώνοντας ότι όλα είναι στο χέρι των ανθρώπων του τριφυλλιού. Αυτό υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα ''A BOLA''. Διαβάστε πώς σχολίασε τα πλέι-οφ ο Πορτογάλος.

Από σίγουρος για την παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα –πλέον- αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο δηλώνοντας ότι όλα είναι στο χέρι των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Αυτό υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα “A BOLA”…

«Η αλήθεια είναι ότι η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό, είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού και των ανθρώπων του. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν», τόνισε ο Φερέιρα.

Στο δημοσίευμά της η Πορτογάλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει και η τελική θέση που θα καταλάβει ο Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ, μια διαδικασία για την οποία ο Φερέιρα δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια…

«Αυτή η διαδικασία είναι ακατανόητο. Τερματίσαμε τη σεζόν με δέκα βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου και, τώρα, θα ξεκινήσουμε πάλι έναν αγώνα με τρεις βαθμούς διαφορά», σχολίασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x