Stoiximan Super League

Επιστροφές και διάψευση…

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση των Ντελγκάδο και Σανκαρέ, προχώρησε η ΠΑΕ. Επιστρέφουν στο Ρέντη μετά τις γιορτές του Πάσχα για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Επστάιν. Στις 20 Ιουλίου η προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση των Ντελγκάδο και Σανκαρέ, προχώρησε η ΠΑΕ. Επιστρέφουν στο Ρέντη μετά τις γιορτές του Πάσχα για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Επστάιν.

Να βάλει φρένο στη μεταγραφολογία προσπάθησε – κατά την πάγια τακτική της – η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την έντονη φημολογία που έχει προκύψει περί επαφών για την απόκτηση τόσο του Ντελγκάδο της Λιόν όσο και του Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου.

Η επίσημη θέση της διοίκησης είναι ότι δεν έχει προχωρήσει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων για κανένα παίκτη. Ωστόσο, από το ρεπορτάζ προκύπτει, ότι ο αμυντικός της ομάδας του Βόλου, είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα ενώ έχουν γίνει ήδη επαφές σε επίπεδο διοικήσεων. Όσο για τον Ντελγκάδο, παρά την διάψευση, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ενδιαφέρει τους Πειραιώτες με την προϋπόθεση τα ποσά που θα συζητηθούν για το συμβόλαιό του να μην ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Σε ό,τι αφορά τους δανεικούς, όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Παπάζογλου, Σουμπίνιο και Επστάιν θα επιστρέψουν στου Ρέντη αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα. Οι παραπάνω παίκτες θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις ώστε ο Ερνέστο Βαλβέρδε να «τσεκάρει» την κατάστασή τους και να πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον τους στην ομάδα.

Οριστικά στο Ζέεφελντ η προετοιμασία

Σε γνώριμα λημέρια, το Ζέεφελντ, θα «χτιστεί» ο Ολυμπιακός της περιόδου 2011/12. Όπως έγινε γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν στην Αυστρία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στις 20 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x