Stoiximan Super League

Με Ίσμαελ… Μάκο η ΑΕΚ!

Δύο από τα «βαριά χαρτιά» του θα έχει πιθανότατα στην ενδεκάδα του τελικού ο Μανόλο Χιμένεθ. Η μίνι ανησυχία που προκλήθηκε από τη γαστρεντερίτιδα του Γρηγόρη Μάκου τελείωσε μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις. Την ίδια ώρα, ο Ίσμαελ Μπλάνκο φαίνεται (από αυτές) να παίρνει προβάδισμα έναντι του Μπαχά κι έτσι κι εκείνος πιθανότατα θα παλέψει με φανέλα βασικού την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους.

Δύο από τα «βαριά χαρτιά» του θα έχει πιθανότατα στην ενδεκάδα του τελικού ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η μίνι ανησυχία που προκλήθηκε από τη γαστρεντερίτιδα του Γρηγόρη Μάκου τελείωσε μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Ίσμαελ Μπλάνκο φαίνεται (από αυτές) να παίρνει προβάδισμα έναντι του Μπαχά κι έτσι κι εκείνος πιθανότατα θα παλέψει με φανέλα βασικού την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να μην ανοίγει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα του τελικού. Ωστόσο, οι δοκιμές και οι ασκήσεις τακτικής που πραγματοποιεί μαρτυρούν διατήρηση του 4-4-2 με ρόμβο. Σε αυτή, λοιπόν, που έγινε στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ανδαλουσιανός φανέρωσε σκέψεις για ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Καφέ (αντί του Μίτσελ), ενώ φάνηκε να καταλήγει στον Ίσμαελ Μπλάνκο -αντί του «άκαπνου» Ναμπίλ Μπαχά.

Έτσι, η ΑΕΚ -κατά πάσα πιθανότατα- θα παραταχθεί το Σάββατο με γκολκίπερ τον Σάχα, μπακ τους Γεωργέα-Καράμπελα και δίδυμο στα στόπερ τον Δέλλα και τον Ματέος (που φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Ματέος).

Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Ντιόπ, μπροστά του θα είναι οι Μάκος και Μίτσελ (Καφές), ενώ τη θέση του επιτελικού θα πάρει ο Λυμπερόπουλος (και όχι ο Γκερέιρο). Στην επίθεση, δε, παρτενέρ του «σίγουρου» Νάτσο Σκόκο πιθανότατα θα είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο (χωρίς, πάντως, να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση τελικά του Μπαχά).

Όπως και να ‘χει, περισσότερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν από την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μετά το τέλος της ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει και την αποστολή του τελικού.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x